Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
- #1,541
17 sanmıştım, bu arada fiyat hala uygun bence
Onu da yaparız
17 sanmıştım, bu arada fiyat hala uygun bence
17 olanda vardır ama farklı model olabilir. O link den bakabilirsin, ki bakmışsın zaten17 sanmıştım, bu arada fiyat hala uygun bence
Evet bu da güzelmiş ama benim aldığım ayrı bi güzel be ya.. Gidecek olması çok üzücü
merhaba bu laastikten memnun kaldın mı . izleenimlerin nedir merak ediyorum . konforlumudur
Kışlık lastik ne önerirsiniz arkadaşlar? Bütçe tanesi 1500 gibi. Ebat 195/60/15
Dunlop var bu fiyatlara ama birde sizden fikir alayım dedim?
Bu testler hangi ebatlarla yapılıyor, sonuçlar çok değişiyor ebata göreADAC'ın yaptığı 2023 kışlık lastik testlerine göre:
1. Dunlop Winter Sport 5
2. Michelin Alpine 6
3. Goodyear Ultra Grip 9+ olmuş.
Dunlop da Goodyear da iyi lastikler gibi duruyor. Benim baktığım sitede Goodyear daha uygun fiyata bulunuyordu.
Lastik Borsası
lastikborsasi.com - Global Tyre Source Lastik Sektörünün Buluşma Platformuwww.lastikborsasi.com
205/60/16 ve 225/45/17 ebatlarında lastiklerle yapıldığı yazıyor.Bu testler hangi ebatlarla yapılıyor, sonuçlar çok değişiyor ebata göre
Hankook winter i'cept rs3 / 1686 tl
Goodyear Ultragrip 8 / 1683 tl
Kumho wintercraft/ 1661 tl
Bütçe buraya çıkmazsa Dunlop ya da Petlas kalıyor, yukarıda verilen testlerde Dunlop çok iyi görünüyor
Dunlop japon diye biliyorum. Yazlıklarımda falken. Fiyat performans bakınıyorum. Hankook da hoşuma gidiyor ama fiyat fazla kalıyor.Bu testler hangi ebatlarla yapılıyor, sonuçlar çok değişiyor ebata göre
Bütçe buraya çıkmazsa Dunlop ya da Petlas kalıyor, yukarıda verilen testlerde Dunlop çok iyi görünüyor
Kışlık lastik ne önerirsiniz arkadaşlar? Bütçe tanesi 1500 gibi. Ebat 195/60/15
Bu fiyatlari hangi sitenin üstat?Bu testler hangi ebatlarla yapılıyor, sonuçlar çok değişiyor ebata göre
Dunlop japon diye biliyorum. Yazlıklarımda falken. Fiyat performans bakınıyorum. Hankook da hoşuma gidiyor ama fiyat fazla kalıyor.
Barum hakkında hiç bir fikrim yok, tecrübem de olmadı, belki senle tecrübe ederizBu fiyatlari hangi sitenin üstat?
Barum mu Dunlop mi desem?
Barum hakkında hiç bir fikrim yok, tecrübem de olmadı, belki senle tecrübe ederiz
Hankook 195/60 R15 88T Winter I* Cept RS3 W462 - PttAVM.com - 2024
Hankook 195/60 R15 88T Winter I* Cept RS3 W462 Kış Binek 2023 uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024www.pttavm.com
Goodyear 195/60 R15 88H Ultragrip 8 Ms Oto Kış Lastiği (Üretim:2023, 25.Hafta) Fiyatı ve Özellikleri
Vodafone güvencesiyle Her Şey Yanımda üzerinden Goodyear 195/60 R15 88H Ultragrip 8 Ms Oto Kış Lastiği (Üretim:2023, 25.Hafta) ürününü incelemek ve avantajlı fiyatlarla satın almak için göz atın.www.vodafone.com.tr
Lastikcim Aklın Yolu | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yolu
Kumho WinterCraft WI32 195/60R15 92T XL M+S 3PMSF Kış Lastiğiwww.lastikcim.com.tr
Bakmadım, bu ebatta var mı diye, varsa bile çok pahalıdır, bütçe yetse kışlıkta Nokian'dan başka bir şey alınmazNokian?
PahalıNokian?
Bunun üçü aynı sayılır. Sumitomo burda Petlas ortaklığı ile üretim yapıyor. Ama japon hissesi olduğu için Petlas tan belli standartlara uymasını istiyorlardir. Bu yüzden Petlas tan iyi olduğunu düşünüyorum.Falken, Dunlop, Sumitomo
Dayton = Aşırı memnuniyetKışlık lastik ne önerirsiniz arkadaşlar? Bütçe tanesi 1500 gibi. Ebat 195/60/15
Kışlığı güzel mi hocam? Sen Ankaradasın galiba,bende İç Anadoluluyum Buraların karında kışında iş görür diyorsun yani?Dayton = Aşırı memnuniyet