Ozanihat
Katılımcı
Senin aracındaki bahsettiğin gibi miydi abi?Ülkeye kendisi gelmedi ki doğru düzgün çıkması olsun orijinal kalıptan olanlar ekstra alçaltma yapmıyor
Senin aracındaki bahsettiğin gibi miydi abi?Ülkeye kendisi gelmedi ki doğru düzgün çıkması olsun orijinal kalıptan olanlar ekstra alçaltma yapmıyor
Senin aracındaki bahsettiğin gibi miydi abi?
Aracımda şuan 13 inç çelik jant mevcut fakat orijinali kaç inç bilmiyorum. Çamurluk aralıkları çok geniş ve kötü duruyor basmakta pek istemiyorum. Düşünceniz nedir sizce ne yapmalıyım? 14 inçe veya 15e yükseltebilir miyim?
15 çok sert yapar, önerilen ölçüyü de aşıyor sanırım, 14 takılır yalnız amacınıza ulaştırmaz, o boşluk jant büyüterek kapanmıyor, uygun kit ya da işlemle bir miktar alçaltmak anca işe yararAracımda şuan 13 inç çelik jant mevcut fakat orijinali kaç inç bilmiyorum. Çamurluk aralıkları çok geniş ve kötü duruyor basmakta pek istemiyorum. Düşünceniz nedir sizce ne yapmalıyım? 14 inçe veya 15e yükseltebilir miyim?
Peki basmak için spor yay mı almalıyım? Veya coilover mı? Nerden bulabilirim15 çok sert yapar, önerilen ölçüyü de aşıyor sanırım, 14 takılır yalnız amacınıza ulaştırmaz, o boşluk jant büyüterek kapanmıyor, uygun kit ya da işlemle bir miktar alçaltmak anca işe yarar
Artık yoh215/55/16 yazlık lastik f/p ürünü tavsiyeniz var mı
Neden kiArtık yoh
@ibrasoft kökünü kazıdı
Performans nokian gibiSeni ss..everim @kadir
Adamlar da illallah etmiş senden.
Üç beş satış yapıyorduk, beklenti de yüksek değildi, sorunlu üründe de kimse şikayetle uğraşmıyordu. Fetişistin biri bizden fazla reklamımızı yapmış, malı bizden fazla savunarak aldırmış millete. Şikayetten, oraya buraya yazanlardan kurtulamadık. Kim bu tanıyanınız var mı dediler. Adını adresini verdim, Allah senden razı olsun bu Geçiş Öncelikli Taşıtı arıyorduk; madem sen bi kıyak yaptın biz de sana yapalım diyerek paramı iade ettiler. Gidip başka marka aldım. Yakında çökerler sana
Tavsiye edilen sapmayı geçiyor, o bakımdan önermem. İlla 60 olsun istiyorsan 195/60 olurbirde 55 yanağı 60 yanak yaparsam sıkıntı yaşarmıyım
Fiyat odaklı düşünüyorsan Michelin üretimi Taurus tavsiye ederim, yumuşak lastik.Çümleten Selamun aleykum
Mazda 6 aracım için 205 55 16 lastik arıyorum tavsiyeniz ne olur
seçeneklerim
1.Goodyear EfficientGrip Performance
2.Continental Premium Contact 6
3.Michelin Primacy 4+
birde 55 yanağı 60 yanak yaparsam sıkıntı yaşarmıyım