kadir
Kıdemli Üye
Resim at işaret koydum köşesineGöremedim ve haliyle şok olamadım abi.
Bende, şimdi inceliyorum hatta.
Resim at işaret koydum köşesineGöremedim ve haliyle şok olamadım abi.
Bende, şimdi inceliyorum hatta.
Resim at işaret koydum köşesine
Merhaba,
1992-1997 626 GE için jant göbek çapı genişliği 67,1 mi olmalı, bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerine taş değmesin inşallah.Bugün lastik aldım ve jantlar takıldı. Lastik tercihim Hankook Ventus Prime 4 oldu.
Hayırlı olsun, şık olmuş, güle güle kullanın.Bugün lastik aldım ve jantlar takıldı. Lastik tercihim Hankook Ventus Prime 4 oldu.
Bir çok serviste lastiği janta geçiren makineden (ismi her neyse) yok, sadece komple tekerlek söküp takma yapılıyor. Lastik değişimi gereken durumlarda genelde anlaşmalı bir lastikçiye yönlendiriyorlar.Hayırlı uğurlu olsun. Tekerine taş değmesin inşallah.
Bende dün Merser'le görüştüm. Adam diyorki jantı başka yerde taktırman gerekiyor ben takmıyorum. Şok oldum...
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Jant kolları dışa değilde içe doğru kavisli olsaymış keşke.Bugün lastik aldım ve jantlar takıldı. Lastik tercihim Hankook Ventus Prime 4 oldu.
Bende düşünüyorum kara kara.. Park ederken dikkat etmem hiç kapakları çizerdim hep.. Halbuki ayna otomatik 10 sn indir aşağı dimiİlk günler mesafe böyle zaman geçtikçe mesafe düşüyor
Ekli dosyayı görüntüle 64326
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Camların da siyah olması, görselliği tamamlamış.Bu açıdan çok hoşuma gitti.
Marşpiyel diye bağırıyor kuzuBu açıdan çok hoşuma gitti.
Marşpiyel diye bağırıyor kuzu
Olursa orijinal olacak diğerleri tırt, yani orjinalin kalıbında olacak demek istiyorum, malzeme tırt olsa da olurSahibide para diye cevap veriyordur orijinal marşpiyel çok pahalı, diğerleri riskli
Farkındayım ama marşpiyel arabanın aks aralığında kenarların yerden yüksekliğini azaltıyor mu onu bilmiyorum. Eğer kriko destek noktalarına kadar kapatıyorsa sorun yok ama tabandan daha alçakta duracaksa olmaz.Marşpiyel diye bağırıyor kuzu
Üstteki sorumun cevabını sen verebilirsin bence abi, o sorunun cevabına göre de orijinal çıkma araştırabiliriz.Sahibide para diye cevap veriyordur orijinal marşpiyel çok pahalı, diğerleri riskli
Bu tarife uygun bir ürün temin edebileceğimiz bir yer var mı peki abi? Okan Akkoç vardı galiba ama ürün hakkında bilgim yok.Olursa orijinal olacak diğerleri tırt, yani orjinalin kalıbında olacak demek istiyorum, malzeme tırt olsa da olur
orijinal çıkma araştırabiliriz.
Orijinal kalıp alçaltmıyor, milimetrik alçalma olur ki hissetmezsin bileFarkındayım ama marşpiyel arabanın aks aralığında kenarların yerden yüksekliğini azaltıyor mu onu bilmiyorum. Eğer kriko destek noktalarına kadar kapatıyorsa sorun yok ama tabandan daha alçakta duracaksa olmaz.
Üstteki sorumun cevabını sen verebilirsin bence abi, o sorunun cevabına göre de orijinal çıkma araştırabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tarife uygun bir ürün temin edebileceğimiz bir yer var mı peki abi? Okan Akkoç vardı galiba ama ürün hakkında bilgim yok.