Tartışmaya kapalı veya açık olan konuların varlığını bilmek lazım önce... Ülkece bunu bilemediğimiz için bu durumdayız Zaten.Boşuna demiyorum bizi yönetenler bizim gibi diye... Tartışmaya açık değil hiç bir şey
Tartışmaya kapalı veya açık olan konuların varlığını bilmek lazım önce... Ülkece bunu bilemediğimiz için bu durumdayız Zaten.Boşuna demiyorum bizi yönetenler bizim gibi diye... Tartışmaya açık değil hiç bir şey
Tartışmaya kapalı veya açık olan konuların varlığını bilmek lazım önce... Ülkece bunu bilemediğimiz için bu durumdayız Zaten.
Kışlığı da parçalanıyor. Kullanmıştım, Dişlerin yanaklarla birleştiği kenarlar parça parça olmuştu.Kışlık/yazlık olarak değişir bu durum.. Kışlık konsunda bir numaradır, konu tartışmaya açık değildir
Benimde öyle olduKışlığı da parçalanıyor. Kullanmıştım, Dişlerin yanaklarla birleştiği kenarlar parça parça olmuştu.
Kışlığı da parçalanıyor. Kullanmıştım, Dişlerin yanaklarla birleştiği kenarlar parça parça olmuştu.
Benimde öyle oldu
Ben fırına taktım araçta işe yaramıyormuşSiz o lastikleri araca takıp üstünde mi gezdiniz yoksa...
Kışlığı da parçalanıyor. Kullanmıştım, Dişlerin yanaklarla birleştiği kenarlar parça parça olmuştu.
Ben iki farklı araçta kullandım bir sıkıntı olmadı.. üretim serilerinden mi kaynaklı oldu, ne oldu da böyle oldu ki.. Şaka bir yana çok güvenirim kışlık performansına Nokian'ın, varsa sorun bunu taa merkezine bildirim yapın bence..Benimde öyle oldu
Ben iki farklı araçta kullandım bir sıkıntı olmadı.. üretim serilerinden mi kaynaklı oldu, ne oldu da böyle oldu ki.. Şaka bir yana çok güvenirim kışlık performansına Nokian'ın, varsa sorun bunu taa merkezine bildirim yapın bence..
Güle güle kullanın hocam, araç rengi bağırıyor ben buradayım diye, maşallahLastikçi bir abimin uyarısıyla zamlara yakalanmadan 2 ay önce Bridgestone Weathercontact evo aldım. Fabrika çıkışı Toyo Proxesler çok iyi hala, Nisan ayında onları taktıracağım. Daha önce diğer araçlarımda Michelin Cc’yi denemiş kuru zeminde yol tutuş düşüklüğü ve fren mesafesini uzattığından beğenmemiştim. Aydın standartlarına göre sıcak geçen sonbaharda 2000km kullandım. Kuru ve ıslak zemin performansını beğendim. Gürültü açısından Toyo’lardan fark yok. Bekleneceği üzere konfor arttı.
Ekli dosyayı görüntüle 59866
Kazasız belasız nazarsız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah hocam. Bilgilendirme için teşekkürler.Lastikçi bir abimin uyarısıyla zamlara yakalanmadan 2 ay önce Bridgestone Weathercontact evo aldım. Fabrika çıkışı Toyo Proxesler çok iyi hala, Nisan ayında onları taktıracağım. Daha önce diğer araçlarımda Michelin Cc’yi denemiş kuru zeminde yol tutuş düşüklüğü ve fren mesafesini uzattığından beğenmemiştim. Aydın standartlarına göre sıcak geçen sonbaharda 2000km kullandım. Kuru ve ıslak zemin performansını beğendim. Gürültü açısından Toyo’lardan fark yok. Bekleneceği üzere konfor arttı.
Ekli dosyayı görüntüle 59866
Bu fiyata bu lastik gayet iyi sayılır. Etiket değerleri CC.GOODYEAR 205/55R16 91V EAGLE SPORT MODELİ
Bu lastikten siparis verdim tanesi 530 lira, fiyat çok uygun geldiği için aldım. Yaza değişim yapacam, bakalım f/p ürünü mü.
Maalesef öyle, 1500-2000 lira daha fazla vermem lazım , şu ekonomide hiç gerek yok dedim.Bu fiyata bu lastik gayet iyi sayılır. Etiket değerleri CC.
AC,AB ya da AA olsaydı daha iyi olabilirdi, onlarda 1000 TL den başlıyor zaten
Maalesef öyle, 1500-2000 lira daha fazla vermem lazım , şu ekonomide hiç gerek yok dedim.
Daha önce aldığım silecekler bosh marka şu an 280 lira civarında , onu da ucuz yollu bişey alacaz artık.
Bunu söylediğin iyi oldu, bende sky Mazda 3 un kolları var ,bı fiyat sorayım.Orijinal kollara sadece lastik alabiliyoruz servisten, dışardaki normal silecek fiyatına geliyordu. Ama onun da bir anlamı kalmadı fiyatlar epey uçtu. Bir süredir orijinal kollara takılan servisteki ürünün aliexden muadilini almaya başladım. 4 takım alınca daha ekonomik oluyor. Ömür olarak da çok kötü değil. Misal 3 takım bir takım 1 takım orijinal fiyatına geliyor, ömür olarak da yarı yarıyadan daha iyi performans aldım. Toplam ömür maliyet olarak aynı süre kullanacağım silecekte %50 gibi maliyet avantajı sağlıyor.
Daha ekonomik alternatifler de var ama performans olarak daha kötü olabilir.
Son dolar artışından sonra tekrar sipariş vermedim, hala yedeklerim var. Ama iki tarafta da dolar bazlı olduğu için fiyatlar aynı oranlarda artmıştır muhtemelen.
Sky ın sol kol aynı ölçü, sağ kol 1 inç küçük BL ye göre. Servis fiyatları takım kauçuk için 250 üzeri olmuştur sanırım. Kollar varsa aliexden başarılı satıcı, iyi ürün gruplarındaki yedek kauçuklardan bakabilirsin. Aliexpress de FR tip diye geçiyor bizim kauçuklar.Bunu söylediğin iyi oldu, bende sky Mazda 3 un kolları var ,bı fiyat sorayım.
Xedosa takacam ben ama sadece lastik fiyatları 250 üzeri ise almam galiba .Sky ın sol kol aynı ölçü, sağ kol 1 inç küçük BL ye göre. Servis fiyatları takım kauçuk için 250 üzeri olmuştur sanırım. Kollar varsa aliexden başarılı satıcı, iyi ürün gruplarındaki yedek kauçuklardan bakabilirsin. Aliexpress de FR tip diye geçiyor bizim kauçuklar.
Xedosa takacam ben ama sadece lastik fiyatları 250 üzeri ise almam galiba .
Bridgestone blizzak dm-v2, yaklasik 3 bin km yol gittik, yazlık lastiklerden bile daha sessiz. Kış için çok fazla şehir dışında olmadığım için çivi olan lastikleri tercih etmiyorum. Kar ve buzda yol tutuşu iyi, yakıtta kayıda değer bir değişiklik gözlemleyemedim. Lastik tırnakları arasında küçük çakıl taşlarını tutmuyor. Fiyat+performans değerlendirmesine göre benim için sınıfını geçti.Kışlık çorapları giydik bakalım, bu modeli seçmemin ön önemli nedeni indirim olduğu içinde, ilk izlenimim eski kış lastiklerime göre çok yumuşak ve sessiz oluşu. Kar performansını denedikten sonrada paylaşacağımEkli dosyayı görüntüle 59130Ekli dosyayı görüntüle 59131