İlk bakışta hoşuma gitti ancak, hatun kişi bu arabayı yola sığdıramaz ve sunroof yok... Hadi ikinciyi tolere ederiz de, hatuna büyük gelir bu tosun...@Domestos gaz vermek gibi olmasın ama bu sana çok yakışır abi
Nasıl da bildim amaİlk bakışta hoşuma gitti ancak, hatun kişi bu arabayı yola sığdıramaz ve sunroof yok... Hadi ikinciyi tolere ederiz de, hatuna büyük gelir bu tosun...
İlk bakışta hoşuma gitti ancak, hatun kişi bu arabayı yola sığdıramaz ve sunroof yok... Hadi ikinciyi tolere ederiz de, hatuna büyük gelir bu tosun...
Aynen öyle Mustafa...Yenge izin vermez ki ben kullanamam diye
Alışana kadar, çarpışan arabaya çevirirse o zaman işimiz zor, bu tarz araçların özellikle kaporta aksamını bulmak zor olur... Deri koltuğun olmaması benim için büyük artı...Alışır abi alışır, bak kaçırma bunu
136lık çok zor denk geliyor abi bu gidişle reno grubu bizi bekliyor gibi..Geçen bizim ustada eski kasa Galant gördüm. Sahibi köyde yaşıyor ve arabayla inanın bir tek tarla sürmediği kalmış. Massey Ferguson yazsa üzerine kimse yadırgamaz. Araba buna rağmen kozmetik hariç taş gibi. Sahibi başka araba dayanmaz bana diyor. Yalnız 1.8 motordu ve krank bulmak için epey uğraştılar. Bulamayınca New Holland parçası kullanmış olabilirler Demem o ki köyde kalacaksan semaver çayı içeceksin.
@UmitSerbest 626 alacaksan kesinlikle 136'lık al. Rampa işini bir nebze dizele göre tatlıya bağlar.
Çok iyi ya. @mustafayk hocaya infiniti aldırmasaydık bunu aldırırdık, ilerde bende ondan alırdım belki Etrafta potansiyel olan bir kaç kişi daha var onlara bir göstereyim bakalım...
Aynı donanım ve yaştaki fosurgen grubu araçlar neredeyse iki katı fiyatlı...Gerçekten çok tatlı duruyor, özellik olarak da bayağı iyi sayılır
Abi alıntı yaptığın araç, aşağıdaki linkteki araç mı?
Evet ta kendisi, fiyatı 25 bin yazıyordu... Yeni sahibi balık avlamak için almış galiba sanırsam...Abi alıntı yaptığın araç, aşağıdaki linkteki araç mı?
Mitsubishi / Galant / 2.5 / Elegance / Emsalsiz Temizlikte Tr de Tek 2.5 v6 Galant sahibinden.comda - 736575098
Mitsubishi / Galant / 2.5 / Elegance / Emsalsiz Temizlikte Tr de Tek 2.5 v6 Galant sahibinden.comda - 736575098www.sahibinden.com
Plaka farklı görünüyor ama ilandaki aracın plakasına bakacak olursak yeni gibi duruyor ??
Daha önce fiyatı 27-28 gibi diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum acaba!
Ekli dosyayı görüntüle 47379Ekli dosyayı görüntüle 47380
Valla çok iyi fiyatti hocam. Burda anlayan usta bulsam hiç sektirmezdim bende.Vay köfte vay...Eski sahibinde olsaydı talip olacaktık
Evet 25.000 çok iyiydi, daha bunun pazarlığı da olmuştur. SW araç arayışındayız böyle bişey denk gelirse niyetlenecez bakalım
O araç hâlâ duruyor sanırım... Yeni bir iş yapmaya başladım. Biraz bagajı hacimli araca ihtiyaç duyuyorum. GF SW işimi görür ama Azman'ın konforunu, performansını ve sorunsuzluğunu çok fazla aratmayacak araç düşünüyorum.Mazdacı Ayhandaki Stw 626 Kırmızı Gf vardı Hakan hocam. fiyat düşer ise bakın isterseniz.
O araç hâlâ duruyor sanırım... Yeni bir iş yapmaya başladım. Biraz bagajı hacimli araca ihtiyaç duyuyorum. GF SW işimi görür ama Azman'ın konforunu, performansını ve sorunsuzluğunu çok fazla aratmayacak araç düşünüyorum.
Alman, Amerikan, Fransız, Japon bütün Sw gruplarına bakıyorum. Ayrıca SUV ve Vip tarzı Vito, Transporter ve Doblo tarzı Mercedes Vaneo var bu gruplara bakıyorum. İçime sinen, aklıma yatan bir araç bulursam Amzan'ı istemeyerek ilana koyacam nasip kısmet Allah'tan hayırlısı