Adana klasik araba ve Amerikan aracı toplamada başarılı. Bunun nedenini merak etmişimdir.restorasyon yapılırken benim fotoğraflamam çok zor ben istanbuldayım araç adanaya gidecek ama orada yapılan işler fotoğraflanır tahminimce bede sizinle paylaşırım.
Tahmin ediyorum...Adana klasik araba ve Amerikan aracı toplamada başarılı. Bunun nedenini merak etmişimdir.
Sihirli kelimeler incirlik ve coniler bencedeTahmin ediyorum...
Vaktinde paranın çukurovadan bol kazanmaları ve bu parayı amerikan araba merakına kanalize etmiş olmaları ve bu meraklarını İncirlik üssündeki coniler vasıtasıyla dadmin etmeleri...
aslında su şekilde diyebiliriz; amerikan askerleri araçlarını getirdiklerinde servis kitapçıkları ile getiriyorlardı ve buradaki ustalar ( adana ) araçlara aşina olmaya başladılar ve bir zaman sonra bu konuda uzmanlaştılar. istanbul da tamir edilemeyen araçlar için adana dan uçak ile usta getirdiklerini gördüm zamanında.Tahmin ediyorum...
Vaktinde paranın çukurovadan bol kazanmaları ve bu parayı amerikan araba merakına kanalize etmiş olmaları ve bu meraklarını İncirlik üssündeki coniler vasıtasıyla dadmin etmeleri...
restore edilen araç royal klasik değil, 929 coupeÇok güzel olur. Royalclassic in ayrı bir yeri vardır otomobil dunyasinda
LPG nazarlıkMadem göründüğü kadar orjinal o lpg yi takıp neden bütün sihri bozarlar ??
İç mekan harika...sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Bence, sadece fiyatı garip... Mala mülke, makama mevkiye nüfuza ve şahıslara itibar edilen gelişmemiş ülkeler için bize garip gelen her şey normal...İçi baya güzelmiş ama 24 yılda 130bin yapan araca niye lpg takmışlar garip
325bin TL lik gözü gibi bakılan araçta Petlas olmasıda bana gairp geldi
Fiyatlar nerelere çıkmış dönmüş öyle, vuhuuu..Torpidodaki çatlaklar haricinde meraklısına nadir kalmış goca guzulardan...
Ekli dosyayı görüntüle 68460
ilk koyduğu fiyattan mıdır bilmiyorum uzun zamandır satılmadı araba abiTorpidodaki çatlaklar haricinde meraklısına nadir kalmış goca guzulardan...
Ekli dosyayı görüntüle 68460
Yok artık, 820ilk koyduğu fiyattan mıdır bilmiyorum uzun zamandır satılmadı araba abi