1998model 626
Katılımcı
Mitsubishi galant'in 1985 model sedan kasasını ben 2015 yılında alacaktım acayip niyetlenmistim 4800tl gibi de pazarlık yapmıştık araç da klima bile vardı ama sonradan ailem vazgeçirdi tepkiler tepkiler
Alınacak tek Mazda MPV, daha önce forumda satışa çıkan MPV'ydi. Onun kadar temiz MPV görmedim. Şuan el değiştirmiş yine ilanda 40'dan 63'e çıkmışGeçen Akdeniz bölgesinde (Mersin-Antalya ili hatırlayamıyorum) MPV vardı 2000 model, 30-32.000 fiyatlı, Benzin+LPG, siyah renk üstünde portbagaj vardı. Oda iş görürmüştü aslında.
Azmanı satmadan işini görebilmen dilegiyle.
Alınacak tek Mazda MPV, daha önce forumda satışa çıkan MPV'ydi. Onun kadar temiz MPV görmedim. Şuan el değiştirmiş yine ilanda 40'dan 63'e çıkmış
Veli abi araç güzelde, iş de görür lakin buna bu kadar para verilmez ya.Volkswagen / Golf / 1.6 / CL / 1997 golf 1.6 cl 100 bg..üstelik OTOMATİK. Arasan denkgelmez. sahibinden.comda - 717172679
Volkswagen / Golf / 1.6 / CL / 1997 golf 1.6 cl 100 bg..üstelik OTOMATİK. Arasan denkgelmez. sahibinden.comda - 717172679www.sahibinden.com
İncelemekte fayda var.
Traktörle takas olur demiş, @Murat Yılmaz hocamla görüş benceVeli abi araç güzelde, iş de görür lakin buna bu kadar para verilmez ya.
Şu araç favorim ama araç sahibi araçtan anlamıyor. Şanzıman yağı ne zaman değişti diyorum. Ustaya gösterdim gerek yok dedi diyor. Gümrükten çıkardığından beri hiç şanzıman yağı değişmemiş anladığım kadarıyla, ne kadar eski bilinmezde.
Kısacası kapalı kutu bir araç, çok iyide olabilir çok bakımsızda, ağır bakımlar alan kişide patlayabilir yani...Kia Carens Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Kia Carens fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Traktörle takas olur demiş, @Murat Yılmaz hocamla görüş bence
Motor galiba sonata,magentis ile aynı.
Sahibi motor sonata, şanzıman mazda diyor. Benim bildiğim güç grubu yani motor şanzıman aynı markanın olur. Adam bizi traşlıyor. Bilinçli bir kullanıcı olsa talip olmuştum. Yinede yerinde inceletmek için bir arkadaşa da rica da bulancağımTraktörle takas olur demiş, @Murat Yılmaz hocamla görüş bence
Motor galiba sonata,magentis ile aynı.
Lacivert enjeksiyonlusunu 9 bine bulmuştum uzun zaman önce , bu sanki gittigime bakma heç halim yok der gibi...Detaylı bilgisi olan var mı? Gidiyor mu ki bu araç? Türkiye'de bir tane daha vardı; bir iki sene önce ilandaydı ve 50-60 lira istiyordu.
Can sıkıntısına birebir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...mobiller-1982-mazda-929-coupe-692660385/detay
Can sıkıntısının yanında, canı sıkılmış para da lazım buna...Detaylı bilgisi olan var mı? Gidiyor mu ki bu araç? Türkiye'de bir tane daha vardı; bir iki sene önce ilandaydı ve 50-60 lira istiyordu.
Can sıkıntısına birebir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...mobiller-1982-mazda-929-coupe-692660385/detay
Detaylı bilgisi olan var mı? Gidiyor mu ki bu araç? Türkiye'de bir tane daha vardı; bir iki sene önce ilandaydı ve 50-60 lira istiyordu.
Can sıkıntısına birebir.
Dikkatli bakınca motor havuzu benimkiyle aynı, Eskişehir'de motor var yağsız bırakmışlar elden geçmesi lazım V6 koyulur buna ama neye mal olur orası meçhul.Detaylı bilgisi olan var mı? Gidiyor mu ki bu araç? Türkiye'de bir tane daha vardı; bir iki sene önce ilandaydı ve 50-60 lira istiyordu.
Can sıkıntısına birebir.
Yerinizde olsam, süreci fotoğraflayarak forumda konu açardım... Hayırlı olsun, Allah kolaylıklar versin.arkadaşlar merhaba o aracı ben satın aldım. önümde 1 yıllık bir maraton var araca binmek için. araç adanaya car-pro restorasyona gidecek alınır alınmaz, ardından tüm taban saçı ve bagajı görmediğimiz tüm çürükler sıfırdan üretilip kaportası bitirilecek. ardından renge karar vermedim ama boyanacak, sonra motor elden geçecek ve mutlu son ... işler böyle giderse bu max 1 yıl sürer ama işlerimiz devam ederse 3 ay sonra yollarda görebilirsiniz.