Fiyatları 30 binlerdeyken çok niyetlendim ama cesaret edemedim...Hastası için bulunmaz araç
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...outback-152.000-km-de-orjinal-579851621/detay
Fiyatları 30 binlerdeyken çok niyetlendim ama cesaret edemedim...Hastası için bulunmaz araç
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...outback-152.000-km-de-orjinal-579851621/detay
Fiyatları 30 binlerdeyken çok niyetlendim ama cesaret edemedim...
He he gönder gele@incirinaltı hastasıdır bunların
Bir arkadasta vardi 2 sene once, 1 yil kadar beraber gidip geldik mesaiye, ayıboğan gibi araba resmen Onda degisik bi versiyonu vardi hatta, hatirlayamadim simdi, bi adamin adiydi... Neyciymis bu adam dedigimde, Bear Grylls tarzi bi adam demisti.Hastası için bulunmaz araç
3-4 sene önce malum sitede buna benzer (beyaz, sw, manuel sanruflu) bir araç görmüştüm. GE kasalardan fazla fiyatı olmasına rağmen çok hızlı satılmıştı. Muhtemelen bu araçYolda yürürken az önce denk geldim bu yavruya, dedim neymiş bu böyle bir inceleyim iki de resmini çekeyim. Çekmeye başlayınca yaklaşan bir cisim fark edince anladım sahibi olduğunu. Durumu anlatıp tanıştık, aracın geçmişini öğrendim, Mazda'dan girip aracının gayet temiz ve Tr'de nadir olduğunu, motorundan ve kasadan bahsedince şaşırıp dinlediğini görünce anladım ki neyi bindiğinin farkında değil, e muhabbetten sonra da maymun gözünü açtı ve satacağını söyledi yakın tarihte
Numarasını aldım belki ilgilenen olur diye, Ahıska Türklerindenmiş ama amcanın gözü biraz yükseklerde
(Beyzade Dedegil 537 695 8007)
TR'de ilk makam aracı olmuş, sonrasında bir öğretmen almış, üçüncü sahibi de bu amca, sağ çamurluk boyalı başka şeyi yokmuş, sunroof çevirmeli ama çok şeker çalışıyor denedim, su alma yok, içi gerçekten çok güzel, deforme yok arka koltuklar bagaj tavan kapı içleri kapı kolları göğüs gayet temiz.
Araç GV kasa ve 94 model, klima yok, LPG var.
Ekli dosyayı görüntüle 36468
Ekli dosyayı görüntüle 36470
Ekli dosyayı görüntüle 36471
Ekli dosyayı görüntüle 36474
Ekli dosyayı görüntüle 36469
Ekli dosyayı görüntüle 36472
Ekli dosyayı görüntüle 36473
Ekli dosyayı görüntüle 36475
Bu arabayı yolda görüp fotoğraflamıştım. Gerçekten güzel temiz bakmış.Yolda yürürken az önce denk geldim bu yavruya, dedim neymiş bu böyle bir inceleyim iki de resmini çekeyim. Çekmeye başlayınca yaklaşan bir cisim fark edince anladım sahibi olduğunu. Durumu anlatıp tanıştık, aracın geçmişini öğrendim, Mazda'dan girip aracının gayet temiz ve Tr'de nadir olduğunu, motorundan ve kasadan bahsedince şaşırıp dinlediğini görünce anladım ki neyi bindiğinin farkında değil, e muhabbetten sonra da maymun gözünü açtı ve satacağını söyledi yakın tarihte
Numarasını aldım belki ilgilenen olur diye, Ahıska Türklerindenmiş ama amcanın gözü biraz yükseklerde
TR'de ilk makam aracı olmuş, sonrasında bir öğretmen almış, üçüncü sahibi de bu amca, sağ çamurluk boyalı başka şeyi yokmuş, sunroof çevirmeli ama çok şeker çalışıyor denedim, su alma yok, içi gerçekten çok güzel, deforme yok arka koltuklar bagaj tavan kapı içleri kapı kolları göğüs gayet temiz.
Bulunmuş olduğu kültürel topluluğu az biraz biliyorum. Parayı çok severler. Daha fazla detay vermeyeyim fakat paranın birçok temel unsurdan daha önce geldiğine şahit oldum.Yolda yürürken az önce denk geldim bu yavruya, dedim neymiş bu böyle bir inceleyim iki de resmini çekeyim. Çekmeye başlayınca yaklaşan bir cisim fark edince anladım sahibi olduğunu. Durumu anlatıp tanıştık, aracın geçmişini öğrendim, Mazda'dan girip aracının gayet temiz ve Tr'de nadir olduğunu, motorundan ve kasadan bahsedince şaşırıp dinlediğini görünce anladım ki neyi bindiğinin farkında değil, e muhabbetten sonra da maymun gözünü açtı ve satacağını söyledi yakın tarihte
Geçen yıl aynı haltı topluca yemeye kalktı Mazda sahipleri bende bıraktım yakalarını, Mitsubishi ile mutlu mesut az paraya çok araba takılıyoruz gari...Alanlarda suç bunlarda değil
90modele bu fiyatı istiyorlarsa.. gerçekten değişik 98 modele kaç yazsam
Satıyon mu?90modele bu fiyatı istiyorlarsa.. gerçekten değişik 98 modele kaç yazsam