Ben senin arka sislerini yirin... Benim guzu da sislerin yeri olmasına rağmen ne ampulü vardı ne de takılabilecek duyu...
Çakma sis abi onlar, parklara bağlı. Guzuyu ilk aldığımda merkezi kilit ile birlikte yaptırmıştım elektrikçiye. Şimdi olsa kendim yapardım gerçi de o zamanlar toydum işte.Ben senin arka sislerini yirin... Benim guzu da sislerin yeri olmasına rağmen ne ampulü vardı ne de takılabilecek duyu...
İlk müsait pazarda yapalım.Çakma sis abi onlar, parklara bağlı. Guzuyu ilk aldığımda merkezi kilit ile birlikte yaptırmıştım elektrikçiye. Şimdi olsa kendim yapardım gerçi de o zamanlar toydum işte.
Can'a da yaparsak konu halinde detaylandırırız.
videonun sonunda geri kapanmasını bekledim güzel olmuş abi güle güle kullan geçen sordugumda buydu araçta amortisor varmı diyeBonus:
Amortisör yok yay var onun yerine işte. Geri kapanmasını yapmak çok daha zor. Bir motor ile kapağı kapatmaya ayarlasak bile, kapaktaki dilin tampon tarafındaki demire geçmesi için biraz fazla kuvvet gerekiyor. Yani çarptırmak gerek. Bunun için de çok hızlı kapanması lazım.videonun sonunda geri kapanmasını bekledim güzel olmuş abi güle güle kullan geçen sordugumda buydu araçta amortisor varmı diye
Abi 9lt/100 km x mesafe x 2.60'dan hesapla işte. Hamdi'nin bonservis birkaç yıl önce alınmış. Ben boştayım ama yukarıdaki hesap kiralama ücreti.
Amortisör yok yay var onun yerine işte. Geri kapanmasını yapmak çok daha zor. Bir motor ile kapağı kapatmaya ayarlasak bile, kapaktaki dilin tampon tarafındaki demire geçmesi için biraz fazla kuvvet gerekiyor. Yani çarptırmak gerek. Bunun için de çok hızlı kapanması lazım.
HB kasalarda içten bagaj açma kolu yoktu hatırladığım kadarıyla.Baştan sona okudum da efsane işler yapmışsınız benim hb kasa da da olur mu acaba kumandadan bagaj açma birde güvenlik zafiyeti oluşturuyor mu ? Kendi kendine açılma falan gibi
Pardon ben sizin aracı GE sanmıştım.Benim araçta içten kol var açmak için, ama tabi yay ta tepeye kaldırmak bagajı bence
Denedim olmadı hiç bir pin bagaj açma tuşu ile tetik vermiyor sanırım benim merkezi kilitte bu özellik yok tek ayrı bir mor kablo vardı onu da denedim ama nafile
Evet her modülde ekstra olarak bagaj açma tetiği olmayabiliyor. Olsa da motoru hareket ettirecek güce sahip bir akım veremiyor. Bu durumda röle kullanarak akımı 12V'tan çekmesini sağlayabilirsiniz.Şimdi çözdüm olayı benim mor kablo bagaj tetiği fakat - 300mA çıkışı var role kullanmam gerekiyor ilk fırsatta yapacağım videoları izlerken çözdüm