Üzerinde "lift gate" yazıyor, büyük ihtimalle bagaj kapağı için.
@hakan_emre 'nin yolladığı yayı da bugün @aurora ile birlikte binbir zahmetle taktık guzuya. Artık daha havalı oldu. İkisine de teşekkür ediyorum.
Videosu burada:
Harbiden ha, o bölüme hiç dikkat etmemiştim... Cuk oturmuş...Müzikle bu kadar uyumlu olabilir.
Müzikle bu kadar uyumlu olabilir.
Biliyorum, dikkat çektim sadeceAma onları Youtube'dan ben ayarlıyorum ki, tesadüf değil yani. İlk videoda da müzikle birlikte açılıyor.
Harbiden ha, o bölüme hiç dikkat etmemiştim... Cuk oturmuş...
Çok güzel olmuş abi güle güle kullan Yanlışlıkla açılma durumu olur mu?@hakan_emre 'nin yolladığı yayı da bugün @aurora ile birlikte binbir zahmetle taktık guzuya. Artık daha havalı oldu. İkisine de teşekkür ediyorum.
Videosu burada:
Sağol kardeşim.Çok güzel olmuş abi güle güle kullan Yanlışlıkla açılma durumu olur mu?
Abi 9lt/100 km x mesafe x 2.60'dan hesapla işte. Hamdi'nin bonservis birkaç yıl önce alınmış. Ben boştayım ama yukarıdaki hesap kiralama ücreti.Harika olmuş elinize sağlık ben de bu tarz bir ekip içinde bulunup çılgın projeler yapmak istiyorum. Beyler sizi buraya transfer edelim bonservislerinizi yazar mısınız ya da gezici ekip oluşturalım
Siz İyi ki yaşayn emiBonus: