major35
__/ Hasan \__
Yaparız abi o gün bir gelsinBenimkini yaparız o zaman, malzemeleri toparlayayım, bir pazar sabahı sizin dükkana misafir oluruz.
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaparız abi o gün bir gelsinBenimkini yaparız o zaman, malzemeleri toparlayayım, bir pazar sabahı sizin dükkana misafir oluruz.
Yukarılarda, Kadir kalınlık ölçülerini yazmıştı.Bagajı söküp bituself, süngerle yalıtımlı yaptıktan sonra bagajın orjinal döşemeleri yerine oturuyor mu? Yarın en azından bagaja girişeyim diyorum.
Bagajı söküp bituself, süngerle yalıtımlı yaptıktan sonra bagajın orjinal döşemeleri yerine oturuyor mu? Yarın en azından bagaja girişeyim diyorum.
Nerde o kece
Kece sag koltuk da vardi sadece bendede oyle yalandan bi elyajmf gibi bisey koymuslar gecmislerAlttaki keçe değil miydi koltuk önlerindeki
@ibrasoft evet bu şekilde, ama pek işe yarar bir şey gibi değil
Ayak dayamanın biraz daha aşağısında bitiyor
Denemedim ama araştırdığım kadarıyla, keçenin yanina bituself gibi titreşimi ve resonansı bitirici bir başka malzeme olmadan yalıtım yeterlı olmuyor. Mantıken de öyle doğru geliyor. Benim arabada da hemen her yerde keçe var da tek başına sonuca etkisi yeterli değil bence. Keçenin altina bituself türevi bir materyal daha olsa muntazam olacak ama bana da birer adet @kadir ustad ve @Murat ustad lazım
Aynen @Oğuzhan bu ses süngerleri var dün bende bakındım 2mm kalınlığında ve değişik ölçülerde gördüm dediğin gibi bitüself titreşim ve ses emme ağırlıklıBitüself'in sesi emme gibi bir özelliği zaten yok titreşimin aracın kasasında yayılıp uğultu şekline gelmesini engelliyor. Sesi emmesi için keçe türü bir malzeme şart.