Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Evet haklısın Murat. çok da wifi.
Abi rica etsem bu konunun linkini, araç konusunun ilk mesajının sonuna ekler misin
Evet haklısın Murat. çok da wifi.
bir daha ki ne beraber araba alıyoruz.@ALPEREN58 ekspertiz olayına pek inanmıyorum ben şu an 11.aracımı kullanıyorum, hatırladığım kadarıyla hiç birini kontrol ettirmedim cepten para çıkacaksa 0 araç alsak bile bi şekilde uçup gider...
Ben araçtan önce sahibine bakarım öyle karar veririm. Bu zamana kadar da yanılmadım...
Abi ben ilk Mazda'mı ekspertize sokmadan almıştım, satarken de arkadaşa baktır demiştim baktırmamıştı. Arabada boya durumu nedir hala kimse bilmiyor Ateistler bunu da açıklasın bakalım
Kayınvalidelerin binada siyah Peco var, bildiğin beyaza dönmüş ama orjinal (!) Onu alacak olsam marşa basmadan boyatırım.
Güle güle kullan Murat abi. Guzunun kaderi değişmiş resmen. İlk aldığında yanımıza uğradığın zaman boyatma fikri vardı gerçekleşmiş oldu güzel oldu
Komple boya kaç mani tutmuştu abi ?
Çarp 5 ile eyvah eyvah750 dölar
Çarp 5 ile eyvah eyvah
daskjhasda ah şu zenginlik yok mu ne güzel şeyÇarpmaya gerek yok yaw artık dölarla yaşamayı öğrenin
Gözleri kamaştığı için oluyordurKuşlar ve kediler rahat bırakmıyor traktörü. Muhtemelen sağlam bir pasta cila lazım olacak
Ne çabuk...Kuşlar ve kediler rahat bırakmıyor traktörü. Muhtemelen sağlam bir pasta cila lazım olacak
Ne çabuk...
Kediler Mazda'yı çok seviyor zaten, o kadar aracın içinde hep gelip benim aracın üzerine çıkıyorlar otoparktaAbi martılar balıkları yiyip yiyip geliyorlar bizim oraya kediler desen illa benim kaputta yatacak