Çok sevindim Özkan memnun kaldığına.
Gelelim 4x4 ve Falken HS449 birlikteliğine. Bizim ev ile iş arasında kullanma şansım oldu ama buralarda ana yollar pek sıkıntı olmuyor, zemin de çok kaplanmıyor. Yani senin Gebze'deki ortam gibi bir yol koşulu bulamadım. Ben de mevcut şartlarda bazı testler yaptım.
1- Evde otoparktan çıkarken aracın üstündeki karları sağa sola indirdiğim için çevresinde biriken ciddi kalınlıkta kara kasıtlı olarak soktum ön lastikleri ve gaza kuru hava gibi basarak kullandım. Herhangi bir patinaj oluşmadı.
2- Bizim siteden çıkışta mevcut geniş yolun solu tamamen açık ve sağı da tamamen kar kaplıydı. Herkes soldan giderken ben acemi sürücü gibi en sağa geçtim ve gazı normal kullandım, ilerideki hız tümseğinde normal fren yaptım. Herhangi bir patinaj veya kayma meydana gelmedi.
3- Bu yolda dikkatlice sağ lastiklerin ikisi de karda, soldakiler ise ıslak asfaltta kalacak şekilde durdum. Ciddi gazlı bir kalkış gerçekleştirdim ve araçta hiç sağa sola çekme meydana gelmedi.
4- Bizim şirketin önünde senin bildiğin park yerinde, tamamen kar ve buzla kaplı zeminde ön tekerlekleri oldukça dik rampa üzerine gelecek şekilde ve 4 lastik de kar üstünde durdum. Normalde bunu yapmazsınız ve hızı kesmeden çıkarsınız o rampayı. Ama ben test etmek için yaptım. Hafifçe gaz vererek kalktım ve hiç patinaj çekmeden çıktım. Sonra merak işte, bir de forumda yazma sorumluluğu, aracı ters çevirip aşağı indim. Aynı testi geri geri ve bir de açılı yaptım. Hiç patinaj çekmedi ve kuru zemin gibi çıktı.
5- Bir sonraki gün inanılmaz bir don yaptı gece. Isı -7 leri gördü gece ve çok sert rüzgarla sanırım hissedilen -10'dan fazlaydı. Bugüne kadar hiç görmediğim kadar buzlanmaya şahit oldum. Bu şartlarda 3 değişik kombinasyon ile tamamen kar ve buz kaplı zeminde araçları otoparktan çıkarma ve az bir sürüş testi yaptım.
a) Falken HS449 kış lastikleri ve 4x4 CX-5 ile hiçbir şey hissedemedim, çok sıkıcı bir testti.
b) Arkadan itişli ve Bridgestone Blizzak LM32 kış lastiklerine sahip araçla, hiç zorlanmadan bu testi tamamladım. Ama gaza biraz fazla basınca arka tarafın patinajını hissediyordum. İlginç bir şekilde hiçbir zaman sıkıntı yaratacak boyutta da değildi. Ben kış lastiğine rağmen arkadan itişle daha problematik bir sürüş beklerdim. Demek bizim RX-8'lere de kaliteli kış lastikleri taksak, korktuğumuz gibi olmayacak ve çok dik yokuş çıkmamak haricinde kullanabilecektik.
c) Arkadan itişli ve yaz lastikli aracımla ise, diğer 2 araçla hiç sorun yaşamadan çıktığım otoparktan bile çıkmakta çok zorlandım. Aracı otoparktan geri geri 3 m kadar götürebilmek için 5 dakika emek harcadım. Kar kütlelerini atlamak için aracı ileri-geri yaparak hız kazanmam gerekti. Yaptığım kısa tur ise son derece maceralı ve sürücünün inanılmaz tecrübeli olmasını gerektiren cinstendi.
Sonuç;
- Kar ve buz şartlarında yaz lastikli arkadan itişli araç, çok ama çok riskli.
- Aynı şartlarda yaz lastikli önden çekişli araç çok riskli.
- Yaz veya 4 mevsim lastikli 4x4 araç riskli.
- Kış lastikli arkadan itişli araç iyi.
- Kış lastikli önden çekişli araç çok iyi.
- Kış lastikli 4x4 araçtan daha iyisi tank!
Falkenleri güzelce denedik geçen hafta. Gebze'de 25 cm civarı kar vardı, akşam vakti bildiğiniz gibi buzlanma da oldu. 25 cm civarı karda kuru zemin gibi gitti, taze kar performansı gayet iyi. Yaz lastiği ile daha az kar varken Rx8'i bir mm hareket ettirememiştim geçen sene, onun için gözlerim doldu
Hatta daha yeni olduğundan olacak buzlu yolda eski UltraGrip Performance'lardan daha iyi gibi geldi. Zaten kuru ve ıslakta bir eksisini görmedim. Baştan çekindik ama bizi üzmedi.
Ankara'dan -18, Mustafa abiden de 4x4 izlenimlerini bekliyoruz