Saat: 19,37'deki jant tam benlik... Birde; son karedeki RP03
19.38 dekinin markasını modelini falan biliyor musunKesin alırım ben bunuFiyatları bilmiyorum ama yüksek ihtimal 1000 ile 1300 arası değişiyordur, maddi durumlar çıkmaza girmezse yaza doğru düşünüyoruz Kerim le, karar vermek çok zor ama
Orjinal GM İnsignia Bi-Turbo jantları19.38 dekinin markasını modelini falan biliyor musunKesin alırım ben bunu
haklısın abı tam benlık):[member=103]AESEN[/member] hocam, 19.38 in bana göre en güzel tarafı temizlik probleminin olmaması... Yüzyıllarca temizlenmese de, kiri göstermez...
Bunlar nasıl olur [member=173]infiniteblack[/member]
Eğer bunları takarsam yay kesin alacağım, hem yay hem ince yanak çok kazık gibi olur mu acaba bilmiyorum, ama asfaltta ne kadar kazık gibi olunurŞık ve ağırbaşlı olmuş bence gayet başarılı ama 18" bizim araçların konforunu çok düşürür zaten sert mizaçlı bir süspansiyonu var birde bunu takınca en az 3cm yay takman lazım
Eğer bunları takarsam yay kesin alacağım, hem yay hem ince yanak çok kazık gibi olur mu acaba bilmiyorum, ama asfaltta ne kadar kazık gibi olunur
Elime bu ölçüde lastik geçti başka bir sebebim yok teşekkür ederimTakabilirsin, sorun olmaz, tabanı daraltma sebebiniz ney ?