Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Sağol Murat sanırım satıcı dükkanı kapatmış hiçbir ürün yok mağaza'da
Tahmini Teslimat Zamanı
Sağol Mustafa
Bu aralar tatildeler bütün mağazalar kapalı
Sağol Murat sanırım satıcı dükkanı kapatmış hiçbir ürün yok mağaza'da
Tahmini Teslimat Zamanı
Sağol Mustafa
Aynen ben olunca bi aksilik oluyor maalesef ikinci elden korkup sıfır mazda aldık başımıza gelmeni biliyon, abdestine de en dikkat edenlerden biriyim ama bilemiyorum artık Allah beterlerinden korusunEkli dosyayı görüntüle 12519
En geç gelen siparişim oldu 70 günde geldiler. Sipariş sahibi @radoman olunca böyle oldu sanırım.
Seni tanıyana kadar ben kendime pimpirikliyim diyordum hocam. Allah senden razı olsun iyi ki seni tanımışım.Aynen ben olunca bi aksilik oluyor maalesef ikinci elden korkup sıfır mazda aldık başımıza gelmeni biliyon, abdestine de en dikkat edenlerden biriyim ama bilemiyorum artık Allah beterlerinden korusun
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bu bahtsızlık varken nolur nolmaz uçağa da binmiyorum Veli abiSeni tanıyana kadar ben kendime pimpirikliyim diyordum hocam. Allah senden razı olsun iyi ki seni tanımışım.
Ezme bizi Mantıklı ve açtımMazda 3 AliExpress Siparişleri diye yeni konu açın alt segment tayfası
Uygulama yaptısyan resimleri paylaşırmısınBu siparişleri 27 aralıkta vermiştim, ilk olarak şeritler geldi. 15 günde ulaştı.
Ekli dosyayı görüntüle 11978
Uygulama yaptısyan resimleri paylaşırmısın
Bu çok kötü oldu ya sen de şaşırmıştın dimi çifti o fiyata ne kadar ucuzmuş
hayirdir
hayirdir