özer
Katılımcı
Çabuk gelmiş kargo seçeneği hangisi birde linki paylaşırmısın MuratBu siparişleri 27 aralıkta vermiştim, ilk olarak şeritler geldi. 15 günde ulaştı.
Ekli dosyayı görüntüle 11978
Çabuk gelmiş kargo seçeneği hangisi birde linki paylaşırmısın MuratBu siparişleri 27 aralıkta vermiştim, ilk olarak şeritler geldi. 15 günde ulaştı.
Ekli dosyayı görüntüle 11978
Az önce taktım sıkıntı yok tam oturduKilit kapaklarının tırnakları tam oturuyor mu? Bende Mazda 3 için aldım dandik çıktı bazen çıkıyor.
Çabuk gelmiş kargo seçeneği hangisi birde linki paylaşırmısın Murat
Ürünü ücretsiz kargomu aldın?1-2 sayfa geride linki var, telefondayım direkt uygulama açılıyor kopyalamadım.
Ürünü ücretsiz kargomu aldın?
Sinyal'li ayna kapakları kargo'da hasar görmüş satıcı tekrar gönderecek
Ekli dosyayı görüntüle 12390
Ekli dosyayı görüntüle 12391
Evet nikelajBu ürün nikelajmıydı?
Geçenlerde banada aynısı oldu ödemesini yaptım. Yapalımki adamlar zarar etmesin bizim için nimet bu adamlarSabah para iadesi, yarım saat sonrada ürün geldi
Şimdi işin yoksa bir daha ödeme yap
Böylelikle bu zamana kadar gelmeyen ürünüm hiç olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 12382
nasil yapiyonuz? benimde var ayni sekil bi urunumGeçenlerde banada aynısı oldu ödemesini yaptım. Yapalımki adamlar zarar etmesin bizim için nimet bu adamlar
Elektronik sigara satan bir satıcı var adam özellikle Türkiye'ye gönderi yapmıyor. Biraz araştırdım nedenini yurtdışından e sigara getirmek yasak bizimkiler satın alıp alıp şanslarını denemişler sürekli farklı zamanlarda bir kaç alım yapıp nasılsa biri gözden kaçar gümrükten geçer hesabı yapmışlar. Geçen geçiyor geçmeyene para iadesi açıyorlar. Çinli zaten sürümden kazanıyor 3 tane kazanıyor 2 tane iade ediyor haliyle bıktırmışlar adamı.
Her şeyin içine etmede üstümüze yok.
laf anlamiyorki kimse al x2 yap satElektronik sigara satan bir satıcı var adam özellikle Türkiye'ye gönderi yapmıyor. Biraz araştırdım nedenini yurtdışından e sigara getirmek yasak bizimkiler satın alıp alıp şanslarını denemişler sürekli farklı zamanlarda bir kaç alım yapıp nasılsa biri gözden kaçar gümrükten geçer hesabı yapmışlar. Geçen geçiyor geçmeyene para iadesi açıyorlar. Çinli zaten sürümden kazanıyor 3 tane kazanıyor 2 tane iade ediyor haliyle bıktırmışlar adamı.
Her şeyin içine etmede üstümüze yok.
bize gore olani yok bununKapı kolu aydınlatmaları geldi denemek için bir kapının montajını yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 12457 Ekli dosyayı görüntüle 12458
Güle güle kullan abi.Kapı kolu aydınlatmaları geldi denemek için bir kapının montajını yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 12457 Ekli dosyayı görüntüle 12458
Sağol Murat sanırım satıcı dükkanı kapatmış hiçbir ürün yok mağaza'da@özer Çok güzel olmuş güle güle kullan, linki de atıver sipariş verelim
Sağol MustafaGüle güle kullan abi.