Çok problem yok o zaman, ödenmeye deger
Gümrük vergisini biz karşılayalım. Ama güzel bir tanıtım ve inceleme isterizAliexpress'den sipariş ettiğim android cihaz gümrüğe takılmış satıcıya faturaya 105 dolar yazmasını söylemiştim
105 dolar üzerinden vergi çıkmış.
Başlığı unutmuştum gezinirken tekrar gördüm.Bobinler gümrüğe takılmadan geldi hemde 15-16 günde elime ulaştı.Bu kadar zaman geçti aradan uzuuuuun test etme imkanım oldu performansı gayet güzelhiç bir sıkıntısı yok .Fomoco ateşleme bobini takımı aldım takılmaz umarım.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlığı unutmuştum gezinirken tekrar gördüm.Bobinler gümrüğe takılmadan geldi hemde 15-16 günde elime ulaştı.Bu kadar zaman geçti aradan uzuuuuun test etme imkanım oldu performansı gayet güzelhiç bir sıkıntısı yok .
O günkü maliyeti 315 TL idi.Orjinalse marka iyi zaten.
FOrdMOtorCOmpany. Ford'un malzeme firması.
Fiyatı nasıldı?
İleride lazım olur mu diyerekten alsak mı birer tane, n'apsak bilemedim?Atenza logosu geldi, almak isteyenler elini çabuk tutsun güzel indirim var
Sipariş tarihi: 04.05.2018
Ekli dosyayı görüntüle 33923
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
Dsycar 1Pcs 3D Metal Atenza / Axela Car Side Fender Rear Trunk Emblem Badge Sticker Decals for Mazda 6 Atenza Mazda 3 Axela-in Car Stickers from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
valla bir yerden başlamak lazım ekleyelim gitsin sepeteİleride lazım olur mu diyerekten alsak mı birer tane, n'apsak bilemedim?
@suleyman
valla bir yerden başlamak lazım ekleyelim gitsin sepete
İlahi veli abi sesli güldürdün beniÇağrışım yaptı... Fırlama çapkın birisine sormuşlar, kadınların elini erkekler neden öper?? E bi yerden başlamak lazım demiş...