O konuda bilgim yok, servise sormakta fayda var ancak, astarı yüzünden pahalıya gelebilir.Bunun bu plastik kısmı tek degişiyormu acaba abi bu çizikler geçmezse napıcaz komple mi alıcaz?
O konuda bilgim yok, servise sormakta fayda var ancak, astarı yüzünden pahalıya gelebilir.Bunun bu plastik kısmı tek degişiyormu acaba abi bu çizikler geçmezse napıcaz komple mi alıcaz?
Plastix ile cilalayın derim. Ama çok iyi bir bez kullanmanız lazım ki çizmesin. Ya da farlar gibi 3000/4000 kum ince zımpara ile zımparalayıp akrilik sprey vernikle tekrar cam gibi yapabilirsiniz. Burası çok ellenen dokunulan bölge olmadığı için astar atmaya gerek olmayaBİLİR kanaatimce. Farlarda uzun ömür için astar gerekiyorduBunun bu plastik kısmı tek degişiyormu acaba abi bu çizikler geçmezse napıcaz komple mi alıcaz?
o plastik kısmı değiştirse bende sökücem cesaret edemiyorum. Temzilerkten ortadan çatladı, Çok zorlamayın temizlemek içinBunun bu plastik kısmı tek degişiyormu acaba abi bu çizikler geçmezse napıcaz komple mi alıcaz?
Şerit led o kadar ısınmaz ya. Hatta ampulden daha az ısı üretir.
Valla ne bileyim gosterge isiklandirma islerini yapan bi arkadas var face grubunda erdem adi hatta o oyle dedi bende daha az isinir diye biliyorum ama yakarsin falan deyince icimde bi şüphe oldu.LED ısısı en düşük olan ampul teknolojisi değil mi
Sen serit ledi ne kadar zamandir kullaniyorsun usta.Problemi çözmenize sevindim. Ben kendi aracımı aldığımda ilk göstergelerin ışık yetersizliğinden dolayı tüm ampülleri iptal edip şerit led ile aydınlatmayı değiştirdim. Şimdi çok daha iyi durumda hatta dimmeri tam açamıyorum
Sizin ampuller nasıl bilmiyorum ama T5 ledler genelde oluyorBende gosterge ampullerini iptal edip serit led ile gosterge etrafini cevirip yaptim ama bu serit led isinmadan dolayi tesisati ordanda arabanin yanmasina kadar gidebilir dediler. Durum boyle olunca bende cekindim serit ledden simdi orjinal ampulleri yerine led dipsiz ampul takiyayim diyorum ama en iyi sekilde verim alabilcegim led nasil bisey olmali netten baktim bir sürü var ama kafam karisti.
Bende gosterge ampullerini iptal edip serit led ile gosterge etrafini cevirip yaptim ama bu serit led isinmadan dolayi tesisati ordanda arabanin yanmasina kadar gidebilir dediler. Durum boyle olunca bende cekindim serit ledden simdi orjinal ampulleri yerine led dipsiz ampul takiyayim diyorum ama en iyi sekilde verim alabilcegim led nasil bisey olmali netten baktim bir sürü var ama kafam karisti.
Şerit dene istersen sen bilirsin ama deneyimimi paylaşayım geçen hafta orjinal dipsiz ampülleri değiştim internetten t10 kırmızı dipsiz led ampül aldım 5 tanesi yetiyor başka yok yeri zaten bir tanede t5 lazım ama benzinle hararet göstergesinin ampülü küçük orası beyaz kaldı bende t5 almadım.Bende gosterge ampullerini iptal edip serit led ile gosterge etrafini cevirip yaptim ama bu serit led isinmadan dolayi tesisati ordanda arabanin yanmasina kadar gidebilir dediler. Durum boyle olunca bende cekindim serit ledden simdi orjinal ampulleri yerine led dipsiz ampul takiyayim diyorum ama en iyi sekilde verim alabilcegim led nasil bisey olmali netten baktim bir sürü var ama kafam karisti.
Anladım saolasın şimdilik şerit led ile kullanıcam ustam ama bu led dipsizlerdende alayım yedekte dursun ne olur ne olmaz sen nerden aldın bi link falan atabilirmisin mümkünse 1,75 e nerden aldın merak ettimŞerit dene istersen sen bilirsin ama deneyimimi paylaşayım geçen hafta orjinal dipsiz ampülleri değiştim internetten t10 kırmızı dipsiz led ampül aldım 5 tanesi yetiyor başka yok yeri zaten bir tanede t5 lazım ama benzinle hararet göstergesinin ampülü küçük orası beyaz kaldı bende t5 almadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kırmızı çizdiğim t10 büyük diğer yeşil ise küçük t5 oluyor heralde odaEkli dosyayı görüntüle 38606
buda aldığım led ampül tanesi 1,75 tl parlak falan değil eskisi gibi yanıyor yanındaki küçük ampul kafanı karıştırmasın o hararetle yakıt göstergesinin ışığı küçük t10dan
İşaretlemedim hocam çünkü alttakilerden biri uzun lambası diğeride yakıt bitti lambası toplam 5 tane t10 1 tanede t5 var başka yokDreamcar Dipsiz Led Ampul T10 Beyaz 2'li 5631003 - GittiGidiyor
bu linkteki beyaz 2'lilerden 4 adet alırsan işini görecektir.
Resimdeki altta kalan siyah başlıklı olanlarda panel iç aydınlatmadır. onları işaretlememişsin.
beyaz renk olursa pleksideki yeşil biraz daha açık renkli olacaktır.
istersen yeşil olanınıda tercih edebilirsin.
ben yansımadan ışık kaybı olmaması için tüm saat içini 5630 yeşil led ile dolaştım ve sıcak silikon ile sabitledim.
devir saati üzerindeki kırmızı rakamların altında sadece kırmızı şerit led olacak şekilde ek yaptım.
ayrıca tüm ibreleri parlak kırmızı oje ile boyadım
fırsat olursa bir ara resimlerim.
https://kolayoto.com/dreamcar-dipsi...MItuT20NPR3QIVFc-yCh3xxQFdEAQYAiABEgIe4vD_BwE bu ledlerin ışık gücü düşük onu söyleyeyimŞimdi kafam rahatladı valla şerit ledde baya güzel olmuştu olmucak diye üzülmüştüm gece fotolarınıda çekip atarım yapmak isteyen arkadaşlar olursa görüp dur bende yapayım diyebilir.
Anladım saolasın şimdilik şerit led ile kullanıcam ustam ama bu led dipsizlerdende alayım yedekte dursun ne olur ne olmaz sen nerden aldın bi link falan atabilirmisin mümkünse 1,75 e nerden aldın merak ettim
Baya parlak maşallah bizimki gündüz hiç gözükmüyorGündüz çekim olunca pek aydınlatma net değil idare edin artık
Ekli dosyayı görüntüle 38623Ekli dosyayı görüntüle 38624Ekli dosyayı görüntüle 38625