- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
adem ustayla eski işyerimdeyken sık sık görüşüyoduk şimdi yeri uzakta kalıyor biraz
Tanışıyor olmanız büyük avantaj, bu sorunun çözümüne yardımcı olacaktır...
adem ustayla eski işyerimdeyken sık sık görüşüyoduk şimdi yeri uzakta kalıyor biraz
Lpg enjektörlerin durumu nedir hocam, kaç bin km'dir kullanıyorsun. Enjektörlerinde bir ömrü var diye biliyorumMottoyu kullandıktan sonra bastığım halde 120 yi geçmiyor. Motto pislikleri temizlemek için ya acaba diyorum enjektör de biriktirmiş olabilir mi?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
enjektörde sıkıntı olmuş olabilir, ama rölantide tekleme dalgalanma yapar büyük ihtimal enjektör sıkıntısı varsaMottoyu kullandıktan sonra bastığım halde 120 yi geçmiyor. Motto pislikleri temizlemek için ya acaba diyorum enjektör de biriktirmiş olabilir mi?
Enjektör değişeli 2000 km filan oldu. Yeni yani garantisi devam ediyor. Ankaraya gidince zaten LPG ciye ugrayacagim. Bu zaman zarfında buyuk bi ihtimal benzinde kullanacağım.Lpg enjektörlerin durumu nedir hocam, kaç bin km'dir kullanıyorsun. Enjektörlerinde bir ömrü var diye biliyorum
Araç giderken sıkıntı yok ama 120 yı geçmiyor. Rolantide dalgalanma var. Hatta yarım saat önce rolantide iken istop etti. Yüksek devir derken vitesleri 4000 devirde degistirdim. Bende ilk defa kullandım mottoyu kullanmadan önce herhangi bir sıkıntı yoktu.Enjektör arızası olsa tekleme yapar muhakkak... Stabil çalışması zor. Yine de baktırmak gerek... Yüksek devir olayını ilk defa duyuyorum bence gereksiz bi atraksiyon olmuş.
İki defa 626 aracıma, 3 defa da bu aracıma koydum hiç bir şekilde sorun sıkıntı yaşamadım...
Olabilir Ankaraya gidince baktiracagim.Bi ayar çektirin büyük ihtimal zengin fakir karışım ayarıdır.
Evet alerji yaptı. bundan sonra da kullanmam. Ama bugün benzinde kullandım. 120-130 km de. Sürerken büyük keyif aldım. Yol tutuşu harika.Guzunun bünyesinde alerji yaptı desene...
Bana ankara yolları göründü.Bilgisayara bağlatıp sorunun kaynağına bakmak gerek yani ayara girmeli
Zararına ne kadar kar olmazsa zarar ediyormuş sorsaydin.Eski aracimdada kullandim simdiki aracimdada kullandim bi sikinti yasamadim opetde 15tl olan urun lpg cide 50tl ve zararina veriyorum diyor
....................
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyuz oluyorum abi boyle insanlara bi kac sanayici arkadasim var artik arkadas diyemiyorum onlara firsat duskunu i.....r gecirmek farzmidir ?????Zararına ne kadar kar olmazsa zarar ediyormuş sorsaydin.