tween_91
Sessiz
Merhabalar Veli abi LPG problemleri ile ilgili yazılarınızı okudum. Paylaşımlarınızdan hergün yeni şeyler öğreniyorum. Benim aracımda tartarini marka lpg var problemim ise lpg de kullanırken araç sadece yükteyken gazı kese kese veriyor. Bu problemi vermesi için devrin çok yükselmesine de gerek kalmıyor 2500-3000 devirde iken bile bu teklemeyi gerçekleştiriyor. Tekleme şu şekilde oluyor; mesela 2.viteste 3000 devir ile gidiyoruz bir an gaz kesiliyor ayağımı gaza daha da bassam gaz yemiyor daha sonra birden alıyor gazı, böyle roketler gibi atağa kalkıyor. Boştayken bir problem yok gazı köklesekte herhangi bi kesiklik yapmıyor. Aracı defalarca bilgisayara bağladılar ama bi problem bulamadılar. Bilgisayar tüm ayarları gayet sağlıklı gösteriyor. Sonra lpg ustasıyla beraber yola çıktık aracı usta kullandı tekleme oluncada dediki araç elektrik kesiyor. Aracımın distribütörü yeni değişti bujiler buji kabloları hep heni elektrik aksamı komple elden geçti. Benzinde hiçbir problemim yok fakat lpg de sıkıntm geçmiyor. Konu ile ilgili fikriniz nedir?