DarK PaSSenGeR
Aktif
[member=395]javier[/member] latif hocam, benimki onla ilgili değil, depo doluydu çünküAraçta Bravo marka lpg kiti var. Bi memnuniyetsizliğim yok aslında. Sadece 2.viteste ve 2.500 devirlerdeyken hafif bir gaz yememe olayı var. Ama bunu sadece 2.vites ve sadece 2.500 - 2.600 devirlerde yapıyor. 1-3-4-5.viteslerde herhangi bir devir aralığında herhangi birşey yok. Çok sıkıntı yapmadığı için hiç üzerinde durmadım bile.
belki [member=246]DarK PaSSenGeR[/member] 'a yardımcı olması amacıyla da şunu yazayım. Birkaç defa yaşadığım ve artık alıştığım olay.
Gazda giderken birden kösüldü araba, 2.500 deviri geçmemeye başladı, 2.viteste yapar diye 3.e attım yine aynı. Araba hızlanıyor ama 2.500 deviri geçmiyor, kafayı yiyecem..
500 metre gittim gitmedim bi baktım lpg uyarısı. meğer arabada gaz bitmiş, sanırım onu ekonomik kullanmak için, sonuna kadar ilerlemek için devri ayarlıyor. Gaz iyice azaldığında 2.500 devri geçmiyor araba. ilginç.
Artık bu mazdanın olayı mı, yoksa uyduruk bravo marka lpg'nin olayı mı bilmiyorum.
enjektörde sıkıntı varsa bilgisayara bağlayınca belli olur zaten
[member=582]grafff[/member] bende de yuksek ihtimal subap sorunu var ama bunu ilk defa yaptı, eğer öyleyse şu an hiç o işlere giremem
memur indirimi ne kadar oldu > maliyet ve indirim belli mi?