Park ettin,i-stop devreye girdi,vitesi p ye getir,start stopa bas.... guzu çalışmaz tekrar,kontağı kapatır...
Önemli bir detayı atlamışım,sağol. Pratikte doğru olanı yapıyorum ama teoride eksik anlatmışımFrene basmadan yap ama bunu Yoksa yeniden çalışır.
Merhabalar. Şu an kullandığımız hyundai aracımız kaza sonucu büyük hasar aldı. Muhtemelen pert olacak. Eşimde işe arabayla gitmek zorunda olduğu için yeni araç bakmam gerekiyor. Makyajlı , yeni kasa mazda 3 ,dizel , power sense için fiyat alan üyelerimiz mevcut mudur? İndirim vs. bilgisi olan paylaşım yaparsa çok sevinirim.
sıfırına 140 dan fazla para vermektense 2. eline 100bin verin daha iyi. Ama bence 100bin km.ye çıkılacaksa premium markalara da yönelenebilir.
155.200 TL şu anki fiyatı. Mazda bayileri aman aman indirim yapmıyor. O yüzden tahminim 153-154 derler. Powerde 146 civarı onuda 144-145 yaparlar. Ama ellerinde 2016 model kalmışsa onlara 3-4 bin daha fazla indirim yapıyorlar. Makyajlı power dizel bir tane var şu anda 2.elde oda 135.500 yazmış.Merhabalar. Şu an kullandığımız hyundai aracımız kaza sonucu büyük hasar aldı. Muhtemelen pert olacak. Eşimde işe arabayla gitmek zorunda olduğu için yeni araç bakmam gerekiyor. Makyajlı , yeni kasa mazda 3 ,dizel , power sense için fiyat alan üyelerimiz mevcut mudur? İndirim vs. bilgisi olan paylaşım yaparsa çok sevinirim.
özgür bmw yi gözünde fazla büyütme fiyat performans kalite karşılaştırmasında mazda her zaman bmw den üstün çıkar. ara ara x3 kullandım 184hp dizel xdrive tek artısı şanzımanı onun haricinde koltukları bile çakma deri. müşterimiz geçen ay 2016 3.20 sport aldı iç plastik kalitesi berbat motor rölantide arabayı sağa sola titretiyor araba 20 bin km de servise sormuş servis müdürü klimayı açınca benim arabada titriyor demiş yazılımla biraz düzeliyor demiş.ha bmw premium mu tabiki premium 100 bine mazda 3 mü bmw 3.20 mi ibre bmw ye kayıyor bmw ayrıcalıklı olmak mı kesinlikle hayır. ama teknik veri olarak bmw mazda 3 den çok üstün bu gerçek.Mx 5 sıfır alırım bak verırım 130 140 mılyar arkadan ıtış cunku. Ama bı mazda3 e verılmez. 3 yasındakı bı Bmwdeki surus zevkı 2017 2018 model ne mazda 3 de var ne golfde ne astrada ne cıvıcde. Bu bı gercek cunku, F30 dedıgın makıne arkadan itiş.
Bmw bize gelmez f30 un iki ön silecegi 400 tl servisi aradim sordum.özgür bmw yi gözünde fazla büyütme fiyat performans kalite karşılaştırmasında mazda her zaman bmw den üstün çıkar. ara ara x3 kullandım 184hp dizel xdrive tek artısı şanzımanı onun haricinde koltukları bile çakma deri. ha bmw premium mu tabiki premium 100 bine mazda 3 mü bmw 3.20 mi ibre bmw ye kayıyor bmw ayrıcalıklı olmak mı kesinlikle hayır. ama teknik veri olarak bmw mazda 3 den çok üstün bu gerçek.
özgür iyi güldürdün beni Allah da hep seni güldürsün.Bmw bize gelmez f30 un iki ön silecegi 400 tl servisi aradim sordum.
Hayat mazda gerisini salla
İki gundur pederin honda bende tamam guclu arac ama kendi aracima gectim 1.6 105 beygir abicim o direksiyon ne guzel ya mazdanin sanki porsche kullanion bi agirlik var direksiyonda o gaz pedali agir hisli yemin ederim özlemisim aracimi motor sesi virajda gazi köklemeler. Hersey guc degil mazda baska ya. İnsan iki gun uzak kalinca özluyor ya karini özlemezsin Mazdani özlersin
Amin abiözgür iyi güldürdün beni Allah da hep seni güldürsün.
Avrupalı tüketici bizim gibi vavvv turbo turbo demeden önce (küçük hacimli turbolar için konuşuyorum) emisyon,fiyat ve güce bakıyor.O yüzden Mazda, Avrupa ve Amerikada kotası dahilinde oldukça tutulan ve olumlu yorumlar alan otomobiller üretiyor. Geçen sene 2.0 160 hp mazda , 1.4 140 hp golften 3 bin euro kadar daha ucuz ve donanım olarak daha fazlaydı. Böyle olunca da insanlar istedikleri makinaları alabiliyorlar. Bizde 2.0 araç almak cesaret istiyor artık. Şu skyactiv x geldiğinde bu sefer küçük hacimli atmosferik motordan da yüksek güç elde edecekler. Eğer öyle olursa ve uygun fiyatlı da olursa Türkiye pazarında da Mazdanın daha çok göze batacağını ve tutulacağını düşünüyorum. Ama her zaman söylüyorum sokaklarda az olmak iyidirİkinci el dızel Bm ler 120 mılyar cıvarı, dızel almaktansa benzınlısıne 80 mılyar vermek cok daha mantıklı. Mazdanın bendekı lımıtı en fazla 80-90 milyardır. Eger 90 bının üzerıne cıkarsam kesınlıkle en fazla 60-70 bın km de ıkıncı el 2014 model Sportline F30 3 kasa alırım .3.20 iED 1.6 motor twın turbo 170 beygır 8 ilerı zdf sanzıman. Takar tupumu yanlarım. Bmw her zaman Bmw dır kımse ınkar edemez
Az olalim öz olalim kerim abimim benim. Mazda ortak noktamiz burda dostluklar ediniyor herkes. Hangi forumda var boyle dostluklar muabbet ve arabasini seven insanlarAvrupalı tüketici bizim gibi vavvv turbo turbo demeden önce (küçük hacimli turbolar için konuşuyorum) emisyon,fiyat ve güce bakıyor.O yüzden Mazda, Avrupa ve Amerikada kotası dahilinde oldukça tutulan ve olumlu yorumlar alan otomobiller üretiyor. Geçen sene 2.0 160 hp mazda , 1.4 140 hp golften 3 bin euro kadar daha ucuz ve donanım olarak daha fazlaydı. Böyle olunca da insanlar istedikleri makinaları alabiliyorlar. Bizde 2.0 araç almak cesaret istiyor artık. Şu skyactiv x geldiğinde bu sefer küçük hacimli atmosferik motordan da yüksek güç elde edecekler. Eğer öyle olursa ve uygun fiyatlı da olursa Türkiye pazarında da Mazdanın daha çok göze batacağını ve tutulacağını düşünüyorum. Ama her zaman söylüyorum sokaklarda az olmak iyidir
Bütçe sorun değilse sıfır power dizel makyajlı tavsiye ederim. Büyük geçmiş olsun, Allah kazalardan belalardan korusun.