Koray cetin
Sessiz
Arkadaşlar mazda 6 2009 aracım var aracının farları gündüz off veya auto da durduğu halde kontağı çevirir çevirmez yaniyor ve sönmüyor aynı durumu yaşayan oldumu
Geri dönüş olur mu, merak ettiğim nokta orası olurdu şahsen... Ayrıca, bu üvey evlat muamelesinin Mazda yönetim katında nasıl bir açıklaması var acaba?Bu arada Mazda bu seriye boşu boşuna far sensörü donanımı koyarak maliyetten zarar etmiş. Çünkü farlar devamlı çalışıyor sadece park modu hariç o yüzden sensör hiçbir şekilde çalışmıyor ve işe yaramıyor. Böylece bu donanım aracın içinde ve kolda anlamsız, gereksiz, üvey evlat gibi duruyor
Ayrıca arkadaşlar bu konu ile ilgili bir düşüncem var. Birlikte bu farların devamlı yanması ile ilgili ingilizce bir metin yazıp, yaşadığımız mağduriyeti ve sensörün çalışmaması gibi sıkıntıları yazıp Mazda ya gönderelim. Bakarsınız Türkiye için ufak bir güncelleme ile farlarımızı özgür bırakırlar.
Hocam yakın zamanda yapmanın yolunu anlatacağım demişsiniz, bekliyoruzEvet kısa bir hort yapayım,
Bugün itibariyle aracımda ki saçma sapan far sistemini olması gereken sisteme çevirdim.
Ebay'dan aldığım far modülünü basit bir işlemle araç üzerinde ki ile değişip kurulumu bitirdim.
Şimdi her şey normal.
Yakın zamanda bu sistemi yapmanın iki yolunuda detaylı olarak anlatacağım.
Farın teki yine gitti. Öbür tekinin de eli kulağındadır. Mecburen çift olarak değişecek. Üçüncü yılında üç kere değiştirdim sanırım. Gündüz yanmazsa en azından daha uzun süre giderNiye kapatmaya çalışıyorsunuz farları
Markada sıkıntı olabilir mi acaba, ben 8 yılda 2 kere değiştirdimFarın teki yine gitti. Öbür tekinin de eli kulağındadır. Mecburen çift olarak değişecek. Üçüncü yılında üç kere değiştirdim sanırım. Gündüz yanmazsa en azından daha uzun süre gider
İlk aldığım Osramın nightbrakeri. O çok kısa gitti. Sonrasında photon aldım, o biraz daha uzun gitti. Şimdi yine photon aldım, bu sefer led. İnşallah görüşte düzelme olur, zira bizim farlar çok sıkıntıMarkada sıkıntı olabilir mi acaba, ben 8 yılda 2 kere değiştirdim
Ebaydan modül aldım demiş arkadaş ve kablo bağlantısı değişip değişmediğini hangi modülü aldığını yazmamış. Universal modülleri uygulamayı bende biliyorum hocam. Amacım orjinalinin içinden çözmek. Çözüm bulursam ben yazarım burdan...
Ebaydan modül aldım demiş arkadaş ve kablo bağlantısı değişip değişmediğini hangi modülü aldığını yazmamış. Universal modülleri uygulamayı bende biliyorum hocam. Amacım orjinalinin içinden çözmek. Çözüm bulursam ben yazarım burdan...
Modülü ebaydan aldim. Torpido altı direksiyonun altı teyibin arkası.. aramadigim yer kalmadı buna benzer yada soketleri uyan bir modül bulamadım. Modülün lokasyonu tam olarak nerede?"Bizim arzu ettigimiz sekilde calisan modul ise gs1e67890a. ayrica bu modul harici gunduz fari bagladiginizda onu da otomatik acip kapatabiliyor
bu modulu yetkili servisten ya da yurtdisindan bulabilirsiniz."
Denilmiş
"Ebay'dan aldığım far modülünü basit bir işlemle araç üzerinde ki ile değişip kurulumu bitirdim."
Yakup da bu modülü ebaydan almış üzerindeki modül ile değiştirmiş olay çözülmüş.
Orijinal modülün yine orijinal "işinizi görecek" olan modül ile değişmesi gerekiyor. Anladığım kadarıyla da sök tak bir işlem.
Dolayısıyla da konu başlığında belirtilen sorun konu içerisinde çözülmüş oluyor.
@yakup mesajı gördüğünde modülün nerede olduğu hakkında bilgi verecektir.Modülü ebaydan aldim. Torpido altı direksiyonun altı teyibin arkası.. aramadigim yer kalmadı buna benzer yada soketleri uyan bir modül bulamadım. Modülün lokasyonu tam olarak nerede?