Semperit 4 mevsim 6 ay oldu su anda bir sikinti yasamadim fiyati mantikli daha once michelin kullaniyordum sık balon yapiyor yanaklardaki ipler sert engellerde kopma yapiyor
Moderatörün son düzenlenenleri:
Islak zeminde modele göre performans değişebilir kışlıkta, kış şartlarında kullanılabilecek en iyi lastiğin hala Nokian olduğunu iddaa ediyorumBen cross climate alalı 1 yıldan fazla oldu. İlk kez geçen hafta İstanbul'a yağan karda deneme fırsatım oldu.
Maalesef eski Toyo'lar ile bir kere karda kalmıştım. İkisi arasında uçurum var. Bir güvensizlik hissetmedim.
Arkadaşımın nokian kış serisi lastikli mazda 3 ünü denedikten sonra İstanbul'da yaşadığım için doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum.
Islak zeminde nokiana göre çok üstün. Lastiğin asıl özelliği yaz olduğu için zaten yazın bir sıkıntı yaşamadım.
Hatta Toyo'ya göre daha başarılı.
En güzel yanıda mevsim geçişlerinde sök tak ile uğraşmıyorum
Cumartesi lastikçimdeydim. Nokian satmamasına rağmen bir övdü bir övdü. Kendi arabasına bile takmış.Islak zeminde modele göre performans değişebilir kışlıkta, kış şartlarında kullanılabilecek en iyi lastiğin hala Nokian olduğunu iddaa ediyorum
Objektif adammış selam söyleCumartesi lastikçimdeydim. Nokian satmamasına rağmen bir övdü bir övdü. Kendi arabasına bile takmış.
Aleyküm Selam.Objektif adammış selam söyle
Söylediklerinizi kanıtlayacak somut veriler var mı, merak ettim resmi olarak markaların üretimlerinde kullandıkları malzeme oran ve kalitelerinin gösterildiği bir tablo ya da bilgi var mı?Valla her marka lastik kullandım, şunu söyleyeyim; 3 ay kullanıldıktan sonra hemen hepsi aynı ayara geliyor.Öyle çok uçarı kaçarı yok birbirlerinden,cebine göre alın bir takım, takın derim.Yani fiyat farkı çok,ama kalite farkı az.Sonuçta lastik üreticileri aynı makine ve aynı malzemeleri kullanıyorlar desem mübala olmaz gibi geliyor.Ne dersiniz.
Akside çok ispatlanabilir gibi durmuyor sanki abiSöylediklerinizi kanıtlayacak somut veriler var mı, merak ettim resmi olarak markaların üretimlerinde kullandıkları malzeme oran ve kalitelerinin gösterildiği bir tablo ya da bilgi var mı?
Ben öyle düşünmüyorum, her lastik aynı malzemeyi ve aynı oranda kullanıyor hepsi aynı demek ispat gerektirir bence, ama kendi yorumuysa da saygı duyarım ama katılmıyorum derim, hele de 3 ay sonra hepsi aynı kısmınaAkside çok ispatlanabilir gibi durmuyor sanki abi
Güle güle kullan Mutlu, dört mevsimleri hiç sevmiyorum, yorumlarını bekliyorum.@ediz07 hocanın önerisiyle, hazır yazlık lastiklerin performansı aşırı düşmüşken nokian weatherproof alayım dedim. Şimdilik 2 tane aldım önlere taktım. Eski yazlık lastiklerden çok daha bariz daha iyi performans sergiliyor. Tabi biraz uzun yol yapmam gerekli.
Güle güle kullan Mutlu, dört mevsimleri hiç sevmiyorum, yorumlarını bekliyorum.
@MutluTEKİR
Özel araçlar için de kış lastiği zorunlu kılınacakmış. eğer böyle bir durum varsa 4 mevsim lastikler kış lastiği mecburiyetinden muaf olmayı sağlar mı?
Bu konuda bir bilgin var mı? Şimdiden Teşekkürler.