Hayırlısı olsun amca, düğüne geliriz
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Beyler ne oluyor burda millet benim rakam belirtmemi bekliyormuş meğer...
Accord değilde aile için hayal olan mazda cx 5 gerçekçi olan ise subaru forester... Her ikisinide bulamazsam yada gücüm yetmez ise en azından otomatik bir mazda 6... İhtiyaçlarıma karşılık gelen ise artık suv segment bir araba... Gönlüm hep cx5 ten yana ama zaten borç ödüyorum işin içinden çıkamam sanırım forester denk getirmek gerek subaru4ever ı ziyaret etmeye başlasam iyi olacak emmimin niyet fenaa... Hakkımızda hayırlısı olsun... Düğün kimin bu arada?
İlanı verdim malum siteye hadi hayırlısı....
abi beni arayan soran olmadı dün kesin kararımı verdim...Hatun ve kızkardeşim avm ye gitmişler ben işteyken...Puset 3 aylık bebek 3 yaşında yaramaz yasir ile tramvaya bin in hava soğuk...Eve geldim üst baş iş kıyafeti gidip almasam içim rahat etmeyecek....Velhasıl araba sadce benim tekelim haline gelmiş durumda hani bende olmasam doktora gitmek bile sıkıntı...Tamam araba tertemiz manuel vites çok keyifli turbo dizel güçlü...Kişisel eklemeler de yaptım yıllarca bineceğim diye ama ama ama işte....Artık nakite çevirip otomatik bir mazda 6 almak durumundayım...LPG ye turbosuzluğa daha fazla yakıt tüketimi ve daha fazla vergi ödemeyede razı gelmek durumundayım....Suv şuan sadece hayal ötesi kalıyor...Garajdan çıkacak alıcılar için ben gene sözümdeyim...Zaten uzun bir süredir burada satma ihtimalim olduğu duyuruldu...Elindekini nakite çevirmedikçede yeni bir maceraya atılamıyorsun...O yüzden süreci hızlandırmak adına ilanı düzenledim...Ben hayrını gördüm alanda görür inşallah...Tekrar teşekkürler Veli abi bu aracın sahibi olmamda vermiş olduğun emek için....Nişan işi evliliğe ulaşmadı mı?
Otomatik Şanzıman almayacak kişilerin en Başında gelirdim, bu koşulsuz ön yargım kullanana kadarmış...
Bu yüzden, Forever automatic...
Çek senet sepet arsa spor otomobil takas teklifleri gelmeye başladı
2016 Land Cruiser 4.7 V8 takas???Çek senet sepet arsa spor otomobil takas teklifleri gelmeye başladı
Hakan sen kilo mu aldın fotodaki sen misin?2016 Land Cruiser 4.7 V8 takas???
@Maytalman bırak 6'yı accord bulalım sana
Önce satalım sonra bombayı patlatırız... Mesaj açık kalsın komedi oluyor...Mesajı kapat, aramaya yüzleri olmuyor bu tiplerin. 50 binlik araç alacak kişide arasın bi zahmet