dülgeroğlu
Katılımcı
Abi merakla takip ediyoruz. Bakalım şekilde belirtilen noktalar ne çıkacak? Emeğine sağlık..
Mustafa abimiz ya
CX5 profesyonelce incelenirse böle görmeye mi başlıyoz abi
Abi merakla takip ediyoruz. Bakalım şekilde belirtilen noktalar ne çıkacak? Emeğine sağlık..
Abi; yanlış forum, yanlış resim derken nerelere takılıyorsun anlamadım... Ama böyle yanlışlığa da can kurban !!
Aman dikkat abi forumlar karışmasın aile var
Ne alaka ama aklıma bir şey geldi. Yıl 1997, Bir otomobil firması satış sonrası mühendislerine bir seminer vereceğiz. Belki 20 tane mühendis gelecek, 3 konuşmacı varız. En çömez ve kariyersiz benim arada. Diğer konuşmacılardan biris yüksek makine mühendisi, diğeri de doktor mühendis.
Şimdi birisi açılış konuşmasını aldı. Diğeri devam konuşmasını aldı. Gerisini kapanışa kadar bana bıraktılar, tam 6 saat! Açılışı yapacak arkadaş geldi ve bana dedi ki, ben 1 saat konuşacağım, sen 6 saat ne anlatacaksın?
Açılışı yapan 1 saat yerine 45 dakikada bitirdi. Devam eden Doktor da bir 10 dakika kadar eksik bıraktı. Ben yetiştiremedim, konum yarım kaldı!
Abi burada bir sorum olacak... Sunroof bir araca güvenlik zaafiyeti oluşturmaması açısından şasi mühendisliğine ek yük getirir mi?
Sorunun güzelliğine bak, hiç aklıma gelmemişti ???Soruna soruyla cevap vereyim. Hiç çarpışma testlerine sokulan sunrooflu bir model gördün mü?
Harikasın abi, böyle devam. Ben şimdiden bu değişimini kutluyorum.Bu arada bu işi de öğrendim ha dostlar! Nasıl bir paragraf, iki paragraf yazıyorum her seferinde? Eskiden olsa bir sayfa sürekli form yazardım. Gelsin şimdi mesaj sayısı kutlamaları, haydin!