Bu hakkaten iyiymiş hocam
Bu hakkaten iyiymiş hocam
20 yada 25 bine satıldı nasyoneldeNasyonel'de ki 929 Sentia. Hep diyordum bizden biri almalı bu aracı. Güzel araç, alıp evin 2. arabası edeceksin ama nerde biz TL ile araba aldığımız için hayal.
Hocam merhaba bizim guzudan sonra buralarda göremedik seni, Ne oldu Gümüş Ok'un akıbeti ne oldusahibinden.com user login
www.sahibinden.com
bu guzunun fiyatı ve kendisi ile ilgili neler söylemek istersiniz
Hocam merhaba bizim guzudan sonra buralarda göremedik seni, Ne oldu Gümüş Ok'un akıbeti ne oldu
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
bu guzunun fiyatı ve kendisi ile ilgili neler söylemek istersiniz
O fiyata çöp denir sadece
Bu M6 ile ilgili düşünceleriniz nedir?
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Motor kaputu değişmiş şimdi gördüm, bu biraz kafamı karıştırdı.
Bakmaya değer bu fiyata.
Araç Dynamic Plus paketi, ciddi bir hasar almamış ise üzerine birde pazarlıkla değerlendirilebilir.
Ayrıca önden darbe almış olabilme ihtimaline karşılık hava yastıkları ve emniyet kemerleri iyi incelenmeli.
ChewroletBir arkadaş ablası için 50-55 bin bandında otomatik araç bakıyor. Önerilerinizi almak isterim
Araç Dynamic Plus paketi, ciddi bir hasar almamış ise üzerine birde pazarlıkla değerlendirilebilir.
Ayrıca önden darbe almış olabilme ihtimaline karşılık hava yastıkları ve emniyet kemerleri iyi incelenmeli.
Yetkili ağızdan, dizelin motor parçalarının normal motorlara göre biraz daha zor bulunurluğunun olduğunu duymuştum.2.0 dizel bende bakıyorum ama 1.8 mi yoksa 2.0 mı parça bakımından sorun olur mu düşünüyorum