hagakure
Aktif
400 bin civarı araç arayanlar için BMW ,
Km doğruysa mükemmel araç.400 bin civarı araç arayanlar için BMW ,
Bir milyonu iki yüzbine gelmiş dizellere vermem. Opel'e hiç vermem, siyah renk bir de, muhafazan Allah... Üç hayır ile gönderiyoruz yani.
haklısın.Bunları hangi açıdan yorumlayacağız ki, farklı dünyaların insanları
Karavan aldık iyi mi ettik kötü mü bilemedim.Bir milyonu iki yüzbine gelmiş dizellere vermem. Opel'e hiç vermem, siyah renk bir de, muhafazan Allah... Üç hayır ile gönderiyoruz yani.
Ranger güzel fakat km yüksek, vergisi çok. İki hayır da ona diyorum.
Karavan için çekici arıyorsan, dizel otomatik egea cross'lara bi bak derim.
haklısın.
Karavan aldık iyi mi ettik kötü mü bilemedim.
Karavan forumlarında karavan çekmek için manuel şanzımanı üstüne basa basa belirtiyorlar. Otomatik şanzımanı orta vadede yiyeceğinden bahseden çoklukta.
Ford Mondeo vardı aklımda aslında ama Powershift şanzımanın hassasiyetinden dolayı eledim.
Opelde renge takılma abi, beyaz renkli ilanda var. Çevresinde yanında yöresinde kullanan var mı acep. Opel forumlarına göz gezdirdim biraz, pek bir şikayet göremedim. Bakalım zaman gösterecek.
Mondeo sw bir tane ilan var tok satıcı modunda 970.000 ₺Çok uçuk kalmazsa Mondeo sw'ler var. Corolla verso'lar var.
Verso yu bende sevmiyordum arkadaşta var kullanınca hoşuma gitti. Göstergeleri hangi akla mantığa dayanarak ortaya koymuş japon askerleri anlamak zor.Mondeo sw bir tane ilan var tok satıcı modunda 970.000 ₺
Versoda her daim itici gelmiştir bana.
Egealar bile 1 milyona dayanmış. Ne alırsan 1 milyoncular vardı 90ların sonlarında. şimdi araba bayileri ne alırsan 1 milyoncu olmuş.
bu arada guzunun işlem tamam, sabah ilanda.
2.0 dizel insignialarda (biturbolar hariç) yatak sarma problemi var. Bir de bu aracın bagaj kapağındaki logolar sökülmüş. Boya/göçük düzeltme durumu olabilir.
Refleks boş olan anladığım kadarıyla (daha önce hiç araştırmamıştım bütçemin yanından bile geçmediği için) ama çok da boş değil sanırım.Refleks olmasından kaynaklı olabilir
Yukarıda paylaşılan SUV'lerden sadece 1 yaş yaşlı. Bu insanları anlamıyorum Fiat'dan daha mı kalitesiz yani bu araç. Yada parçaları bu Fiat'dan daha mı pahalı.. Sonuçta Egea değil yani.. Neyse..İlk kasa, 11 yaşında ve Mazda.
Öyle olunca da böyle oluyor işte... Özetle Mazda.Refleks boş olan anladığım kadarıyla (daha önce hiç araştırmamıştım bütçemin yanından bile geçmediği için) ama çok da boş değil sanırım.
Yukarıda paylaşılan SUV'lerden sadece 1 yaş yaşlı. Bu insanları anlamıyorum Fiat'dan daha mı kalitesiz yani bu araç. Yada parçaları bu Fiat'dan daha mı pahalı.. Sonuçta Egea değil yani.. Neyse..
abi yılları çok eski, birde;800 bin seviyesine çıkılıyorsa eğer,
Çeki demiri takılarak karavan veya karavansız oldukça geniş bir araç Fiat Freemont
Jeep Grand Cherokee her zaman geçerli akçedir
Tipi ya sevilir ya nefret edilir ,Japon olsun denilirse Toyota Rav 4
Japon olmasın Kore de iş görür denilirse Kia Sorento 2.2 de iş görür.
teşekkür ederim yatak sarma bilgisi için. İlanı insignia hakkında bilgi için atmıştım, bir sonraki insignia yerine bu ilanı atmışım sonra farkettim.2.0 dizel insignialarda (biturbolar hariç) yatak sarma problemi var. Bir de bu aracın bagaj kapağındaki logolar sökülmüş. Boya/göçük düzeltme durumu olabilir.
Karavan ya da römork çekmek için alıyorsanız çift kavrama 4 çekerlerde çok sorun yaşarsınız. En ufak rampada şanzıman ısındı uyarısı verir. Ben bir kez 177 lik kona kullandım. Azıcık sıkıştırınca iki kez şanzıman ısındı uyarısı verdi.abi yılları çok eski, birde;
Freemontlarda şanzıman revizyonu çok oluyor.
Jeep yıldan Rav4 tipten kaybediyor.
Sorento da motor hacmi ve yıldan yine negatif.
teşekkür ederim yatak sarma bilgisi için. İlanı insignia hakkında bilgi için atmıştım, bir sonraki insignia yerine bu ilanı atmışım sonra farkettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kuzuyu satarsak şayet sanki el Kona'ya gidecek. hem 4x4, brnzinli 177 beygir, torku 265 nm.
bilgi için teşekkür ederim, Kona'da elendi. Seçenekler zaten dardı iyice çıkmaza doğru gidiyor, hayırlısı bakalım. :-)Karavan ya da römork çekmek için alıyorsanız çift kavrama 4 çekerlerde çok sorun yaşarsınız. En ufak rampada şanzıman ısındı uyarısı verir. Ben bir kez 177 lik kona kullandım. Azıcık sıkıştırınca iki kez şanzıman ısındı uyarısı verdi.