Alınırsa ilginç bir deneyim olur.Motor 6 ile diğer parçalar da 3 ile aynıysa bu araba alınabilir.
Alınırsa ilginç bir deneyim olur.Motor 6 ile diğer parçalar da 3 ile aynıysa bu araba alınabilir.
Görmedim hocam.Mazda 3 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda 3 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
@incirinaltı hocam mutlaka görmüşsündür bunu...
Ağır hasarlı araca çuvalla para vermek için fazlaca zengin bir ülkeyiz vesselam.Görmedim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mazda 3 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda 3 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Arkadan darbe alıp ön hava açabilir mi?
Ağır hasarı bir hava yastığı açılması ise bence önemli değil.Ağır hasarlı araca çuvalla para vermek için fazlaca zengin bir ülkeyiz vesselam.
Mevzu, işin içindeki hinlik hocam... Bence; eşyanın tabiatı lekeli hale geliyor, tuz kokuyor.Ağır hasarı bir hava yastığı açılması ise bence önemli değil.
Aracın hiç bir kazası yoktur ama hasar kaydı 2400 küsurdur...sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Böyük kaza demek istemiştir , artık tutunacak dal arayacaz araba alırkenAracın hiç bir kazası yoktur ama hasar kaydı 2400 küsurdur...
Rengi bozukMazda 6 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda 6 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bu guzuya odaklandım, ne dersiniz.
Renk önemli değil, diğer durumlar cazip değil mi, bence sitedeki en temiz Mazda 6, mepaz bakimliymis, ilk sahibinden ve hiç LPG takılmamış.Rengi bozuk
Renk önemli değil, diğer durumlar cazip değil mi, bence sitedeki en temiz Mazda 6, mepaz bakimliymis, ilk sahibinden ve hiç LPG takılmamış.
Rengi çok kötüydü bence de ,yalnız araba satılmış
2011 ini verem sanaRenk önemli değil, diğer durumlar cazip değil mi, bence sitedeki en temiz Mazda 6, mepaz bakimliymis, ilk sahibinden ve hiç LPG takılmamış.
Rengi çok kötüydü bence de ,yalnız araba satılmış
Sarı site bu adama plaket versinGayış paket diyo , saplayan cinsten diyo üstüne bir de şiir yazmış
Mazda 6 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda 6 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Gayış paket diyo , saplayan cinsten diyo üstüne bir de şiir yazmış
Karar kilmistim bu araçta , akşam gördüm sabah 9 da aradım, kısmet değilmiş. Harikaydı.350 bin tl istenen emsallerine göre çok iyiydi. Fikir almak için vakit harcama beğendiğin araca git bak hemen.
LPG var mı ..2011 ini verem sana
Mazda felsefesine tersten çağ atlatmış abem...Gayış paket diyo , saplayan cinsten diyo üstüne bir de şiir yazmış
130 dan indi ,Karar kilmistim bu araçta , akşam gördüm sabah 9 da aradım, kısmet değilmiş. Harikaydı.
Bu hafta sonu araba bulurum,temiz 626 bulsam çok daha iyi olur benim için. Babamlarin arabayla zeytinlige çıktım suv gibi rahat.
LPG var mı ..