Murat Yılmaz
Seçkin Üye
toyotaya çok benziyor bu yaştan sonra sürprüzü çok olur parça vs. toyota olsa bulunur edilir de..
Benim ki tahmin sadece insanlar açtıkları ilana marka model neden yazmaz anlamıyorum
toyotaya çok benziyor bu yaştan sonra sürprüzü çok olur parça vs. toyota olsa bulunur edilir de..
Mitsubishi galantToyota mı Mazda mı? abi bu
Mitsubishi galant
Fiyatına göre mükemmel araç.
Evet öyle sanırım...Tüh be modeli tutturamadık gerçi muhtelemelen lancer, galant'ın yeni adıdır
Arama yöntemini bilince zor bulunur diye bir şey olmaz bu araçlarda.toyotaya çok benziyor bu yaştan sonra sürprüzü çok olur parça vs. toyota olsa bulunur edilir de..
Şimdi baktım, misalen 3 bilya 2 kayıştan oluşan triger seti (bu devirde) 420 lira. Devirdaim 200-300 lira
Fiyatına göre iyi seçenek.Mazda 323 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda 323 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Abiler hayırlı akşamlar
Araç forumdan birinin midir, bir bilgisi olan var mı, düşünülür mü ne dersiniz?
Bu tasarıma o kadar para??Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Az bile miBu tasarıma o kadar para??
Göreceli bir durum ama yarısını bile vermem.Az bile mi
Arıza lambası yanıyor olmazDostlar merhaba,
Mazdagaraj da bu soru ne kadar doğru olur bilemem ama yine de soracağım. Bu konuda üstadımız @Erçay da neye dikkat etmem konusunda bilgi verirse çok sevinirim. Bu araç 125hp
Subaru Forester Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Subaru Forester fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
LPG den dedilerArıza lambası yanıyor olmaz
Abi gel Faso ağayı götür , ne uğraşıyon foresterle.
Ayrıca zor tutuyorum kendimi xedos konusunda onu da belirteyimLPG den dediler
Ben ciddiyim , hatta bi Mazda 6 ile takas olayı var.LPG den dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca zor tutuyorum kendimi xedos konusunda onu da belirteyim
ben gamyon sevmeyen biriyim. Gamyoncular arasında bu motor da pek tutulmaz. XT 177hp turbo beslemeli veya 2006-2007 160hp olan atmosferikler daha revaçta diyebilirim. Şimdi Xedos'a da yükseliyorum deyince aracı günlük kullanacağınızı tahmin ediyorum. Tek soru sormak isterim, bir insan hergün gamyona neden binmek isterDostlar merhaba,
Mazdagaraj da bu soru ne kadar doğru olur bilemem ama yine de soracağım. Bu konuda üstadımız @Erçay da neye dikkat etmem konusunda bilgi verirse çok sevinirim. Bu araç 125hp
Subaru Forester Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Subaru Forester fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ben de gamyon sevmem, cevabınız ve sorunuz herşeyi anlatıyor. Allah gamyon severe nasip etsin diyelim. Eyvallah.ben gamyon sevmeyen biriyim. Gamyoncular arasında bu motor da pek tutulmaz. XT 177hp turbo beslemeli veya 2006-2007 160hp olan atmosferikler daha revaçta diyebilirim. Şimdi Xedos'a da yükseliyorum deyince aracı günlük kullanacağınızı tahmin ediyorum. Tek soru sormak isterim, bir insan hergün gamyona neden binmek ister
Rica ederim, Subarunun en iyi aracı bence legacy'dir, ben biraz dağ bayır da gezecem derseniz Outback'e yönelin tabi subaru markasından veriyorum örnekleri genel konuşmuyorum...Ben de gamyon sevmem, cevabınız ve sorunuz herşeyi anlatıyor. Allah gamyon severe nasip etsin diyelim. Eyvallah.