3 lira benzin yakar oYok, bunlar makyajlı DISI, büyük çoğunluğunda yok
Yakıt hesabı yapan kaldı mı ki??3 lira benzin yakar o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıvı sistem takılabiliyor ise düşünürüm yine de ,fiyat ne.
Bana son fiyatını ve diğer bilgilerini mesaj at, ya da ilanı varsa bakayimTakılıyor da kit epey pahalıdır, düşünürsen piyasadan bir tık altı olur illaki, arkadaşımın araç.
*O coğrafyadan araba alınmazMazda 626 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda 626 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
622 bin km'de ama içi temiz görünüyor.
Bl Hb ve al satçı fiyatı 315Forumun eski üyelerinden Mustafa'nın 2011 model BL HB AT aracı satılık. 157 bin km tek el kullanılmış diyebiliriz, LPG'li, hatasız beyaz renk. Arabam.com dan 315 bin tl teklif almış oraya verecek, isteyen varsa kullanıcı direkt alsın diye yazdım buraya da.
Herkese selam arkadaşlar sahibinden de bi araç var f astina 1.8 aracın dış kasası diri duruyor fakat motor resmini paylaşıcam bakabilirmisiniz alınır mı acaba
Açık hava filtresi gördüğüm an cinlerim tepeme çıkıyor.Alınmaz. O filtreyi kullanmış hiç bir araç -sahibinden dolayı- alınmaz.
Anladım 1.8 f astina motorundan pek anlamıyorum ama cokta şık araba aksilik sahibinden de 1.8i bir tane var o zaman beklicez herhalde yada hb 323 bakıcazAlınmaz. O filtreyi kullanmış hiç bir araç -sahibinden dolayı- alınmaz.
Motora bakıldığında alsam toparlasam olmaz gibi mi duruyoAlınmaz. O filtreyi kullanmış hiç bir araç -sahibinden dolayı- alınmaz.
Açıklamasında zaten bedelsiz ağır hasarlı yazıyodu demekki önden almış hasarıO araba yanlış hatırlamıyorsam önden ciddi kazalıydı.
Açık hava filtresi takılı olan araçlara bende bakmıyorum, orijinal filtre kutusu nerededir kim bilir?Herkese selam arkadaşlar sahibinden de bi araç var f astina 1.8 aracın dış kasası diri duruyor fakat motor resmini paylaşıcam bakabilirmisiniz alınır mı acaba
Görüşlerin mükemmel üstad zira senin 1.8 GT astinanın tanıtım videonu izlemiş az biraz fikir sahibi olmuştum ki çok aydınlatıcı bi tanıtım olmuş yinede bi şansımı deneyip bu arabayı alsam mı dedim ama alınmaz dediğiniz gibi o zaman yapcak bişi yok beklemeye devam yada 323 hb bakıcam o zaman çok teşekkürler fikirleriniz için.Açık hava filtresi takılı olan araçlara bende bakmıyorum, orijinal filtre kutusu nerededir kim bilir?
Hava akış metre kabloları soyulmuş, açık hava filtresi takınca akış metre olumsuz etkileniyor oynamış olabilirler.
Motor bakımsız ve pis duruyor. Yılda 1 defa yağı değiştirilen bir motor en azından şöyle üstten bir silinir. Motorun bakımı ile doğrudan ilişkisi yok ama sahibinin aracına gösterdiği özen hakkında bize fikirler veriyor.
Akü sabitleme demiri yok neden?
Buji kabloları orijinal değil.
Sağ tarafta radyatör taşırma kabının olduğu yerde bir takım işlemler var. (Kazada plastik aksam kırılmış demirle sabitlemişler gibi)
Ön paneldeki kaput ayar takozları orijinal değil. Kolay kolay eskiyen ve kaybolan şeyler değil bunlar. (Önden kaza ihtimali güçlü)
Kaput izolasyon keçesi yok sanırım fotodan tam görünmüyor.
İlla Astina olacak diye içinize sinmeyen bir otomobil almayın derim, hatta illa Mazda olacak diye bir kaide yok, bulamıyorsanız orijinal temiz başka marka da olur. Ayrıca doğru otomobili bulursanız 3-5 fazla verin sonradan 10-15 vermekten iyidir.Görüşlerin mükemmel üstad zira senin 1.8 GT astinanın tanıtım videonu izlemiş az biraz fikir sahibi olmuştum ki çok aydınlatıcı bi tanıtım olmuş yinede bi şansımı deneyip bu arabayı alsam mı dedim ama alınmaz dediğiniz gibi o zaman yapcak bişi yok beklemeye devam yada 323 hb bakıcam o zaman çok teşekkürler fikirleriniz için.