polat1989
Katılımcı
Hayırlı olsun abi cok tatlı duruyor
Tşk ederim kardeşim sağol
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin güzel seçim olmuş
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin güzel seçim olmuş
2013 1.3 linea da 7.5 in altına hiç inemedim abi valla bilgi ekranına göre. Bunda da 800 km lik veriye göre ortalama 6 gösteriyor. Zaman geçtikce görücez valla umarım dediğin gibi olur. 2.0 dan 1.3 e bininde arkadan iple çekiyorlar zannediyorum
Hayırlı olsun.
Geçmişe dair kayıt yoksa yağ soğutucusunu değiştirin.
Genleşme kabı su seviyesi sensörü(öyle bi adı vardı) şimdiden alın torpidoda kalsın.
yıkama sırasında ön kapılara bolca su tutun fitil ayna kısmı vs sonra içerden bakın su almışmı.
Hayırlı olsun.
Geçmişe dair kayıt yoksa yağ soğutucusunu değiştirin.
Genleşme kabı su seviyesi sensörü(öyle bi adı vardı) şimdiden alın torpidoda kalsın.
yıkama sırasında ön kapılara bolca su tutun fitil ayna kısmı vs sonra içerden bakın su almışmı.
@polat1989 hayırlı uğurlu Olsun.. sorması ayıptır fiyat kaça oldu ve 1.3 hangi modeli??
@polat1989 hayırlı uğurlu Olsun.. sorması ayıptır fiyat kaça oldu ve 1.3 hangi modeli??
Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah...
Anladım tamam hocam teşekkür ederim..Allah razı olsun tşk ederim. 1.3 dizel enjoy paket. Fiyat konusunda bişi demesem daha doğru olur. Piyasasında ama bi tık altında diyebilirim
Ya zincirli ya kayış olacak egzantrikleri çeviren sistem... Zincir ise ses yapmamalı, kayışlı ise ne zaman değiştiği bilinmeli.Abiler hayırlı akşamlar
Nissan primera aklıma takıldı bi süredir araştırıyorum, kayışsız zincirli motorluymuş birkaç yerde öyle okudum, bir de akıllı motor dedikleri bir şey var, bu konuda beni aydınlatabilir misiniz, detaylı bir bilgiye ulaşamadım hiçbir şekilde
Abiler hayırlı akşamlar
Nissan primera aklıma takıldı bi süredir araştırıyorum, kayışsız zincirli motorluymuş birkaç yerde öyle okudum, bir de akıllı motor dedikleri bir şey var, bu konuda beni aydınlatabilir misiniz, detaylı bir bilgiye ulaşamadım hiçbir şekilde