Oturduğumuz yerde fakirleştik...2011 makyajlıyı 60 bine satıyorlardı
Sebebi olanlara Rabbim iki cihanda da gün yüzü göstermesin inşallah.
Oturduğumuz yerde fakirleştik...2011 makyajlıyı 60 bine satıyorlardı
RX 8 arayanlara ,
Mazda RX Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda RX fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bu far modelinde olanlar piyasada daha az tutuluyor.Geçen ay Clio-2 aracımı sattım bu aralar 50-60 bin bandında bu araçlardan bakıyorum ama hep uzaklardan denk geliyor mesafe uzak olunca insanın eli kolu bağlanıyor.alternatifi 626'lar var ama onlara da cesaretim yok..sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen ay Clio-2 aracımı sattım bu aralar 50-60 bin bandında bu araçlardan bakıyorum ama hep uzaklardan denk geliyor mesafe uzak olunca insanın eli kolu bağlanıyor.alternatifi 626'lar var ama onlara da cesaretim yok..sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Abi evet yuvarlak farlar az tutukuyormus çirkin göründüğünden ama biraz araştırdım bunlar da vvt-i akıllı motorların ilk çıkanları olduğundan yağ yakma durumu genelde çok oluyormuş ilanını attığım dana gözü farlilar önceki nesil efsane kasa motoru kullandığından biraz daha sorunsuzmus.Bu far modelinde olanlar piyasada daha az tutuluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 57871
Tutulan model bu tip farları olanlar.
Şimdiden hayırlı olsun. Skoda yerine amcaoğlusu Seat Toledo'yu tavsiye ederim.Arkadaşlar merhabalar,
malumunuz aracım satılıktı bayram sonrası tekrar ilana koydum ve aynı gün satıldı.
Şimdi ise almak istediğimiz 2araç var ve kararsızız.
Sizlerinde görüşlerinizi ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Sizce hangisini almalıyım ? Neden ? + ları - leri neler olur.
Cevaplarınız için şimdiden tşk ederim.
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
AT şanzıman revizyon geçirmiş, acaba sıkıntı yapar mı diye düşündüğümden manuel olanı bakardım, bej iç mekan da sevdiğim detaylardan o da etkiliyor olabilir.Arkadaşlar merhabalar,
malumunuz aracım satılıktı bayram sonrası tekrar ilana koydum ve aynı gün satıldı.
Şimdi ise almak istediğimiz 2araç var ve kararsızız.
Sizlerinde görüşlerinizi ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Sizce hangisini almalıyım ? Neden ? + ları - leri neler olur.
Cevaplarınız için şimdiden tşk ederim.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
AT şanzıman revizyon geçirmiş, acaba sıkıntı yapar mı diye düşündüğümden manuel olanı bakardım, bej iç mekan da sevdiğim detaylardan o da etkiliyor olabilir.
Maşallah çok temiz duruyor. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Nedir ne değildir bu araç bahsedersin biraz. Maalesef ilanlardaki araçların cezbedici fotoğraflarının çoğu hayal kırıklığı, hayırlısı olmuş..Abi tavsiyene uyup manuel olana bakmaya gittim ama ilandaki gibi değil inanki. Üst bölüm komple keşermiş kapı yüzleri nalet olasıca akıllı vidalara kurban gitmiş. Bagaj kısmından langur lungur disko sesleri geliyor
Bende başka bi alternatifi değerlendirip kuponu ona oynadım
Hanemize Hayırlı Olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maşallah çok temiz duruyor. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Nedir ne değildir bu araç bahsedersin biraz. Maalesef ilanlardaki araçların cezbedici fotoğraflarının çoğu hayal kırıklığı, hayırlısı olmuş..
Motora dokunulmadan bu km yi yapmışsa maşallah, yakıt iyidir, uzun yolda sıkıcı olur belki, şehir içi için çok iyi tercih olmuş.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
2005 model 1.3 dizel 6 ileri
1 değişen 2 sök tak 2 tam 2-3 prça lokal boyası var.
Hasar kaydı yok km 280 binde
Triger vs yeni değiştirilmiş şuanlık gözüme takılan ufak tefek ampüldü falan dışında yapılacak herhangi bişey yok. Vakit geç oldugundan plakayı çıkartamadım ama sabah ilk iş plaka çıkartılacak.
Motora dokunulmadan bu km yi yapmışsa maşallah, yakıt iyidir, uzun yolda sıkıcı olur belki, şehir içi için çok iyi tercih olmuş.
@polat1989
Tekrar hayırlı olsun, Rabbim kaza bela nazar vermesin inşallah.
Yakıtına hayran kalacaksın.
Aynı motor ile sakin kullanımda (120 altı) 3,5 litreyi gördüm...2013 1.3 linea da 7.5 in altına hiç inemedim abi valla bilgi ekranına göre. Bunda da 800 km lik veriye göre ortalama 6 gösteriyor. Zaman geçtikce görücez valla umarım dediğin gibi olur. 2.0 dan 1.3 e bininde arkadan iple çekiyorlar zannediyorum
Aynı motor ile sakin kullanımda (120 altı) 3,5 litreyi gördüm...
Şehir içi 5,5-6 litre olur herhalde.Evet abi bugün telle görüştüğümüzde de söylemiştin. Aracı almamdaki en büyük etkenlerden biriside bu oldu gibi aslında. Genel şehiriçi kullanım olacağı için o rakamları görebilir miyim bilmiyorum
Şehir içi 5,5-6 litre olur herhalde.
Hayırlı olsun abi cok tatlı duruyorAbi tavsiyene uyup manuel olana bakmaya gittim ama ilandaki gibi değil inanki. Üst bölüm komple keşermiş kapı yüzleri nalet olasıca akıllı vidalara kurban gitmiş. Bagaj kısmından langur lungur disko sesleri geliyor
Bende başka bi alternatifi değerlendirip kuponu ona oynadım
Hanemize Hayırlı Olsun