yucelcayir
Katılımcı
Makyajli 2.4 olmasi ve km eger dogruysa 55 e biter diye dusunuyorum Murat.Çok pahalı...
Makyajli 2.4 olmasi ve km eger dogruysa 55 e biter diye dusunuyorum Murat.Çok pahalı...
Makyajli 2.4 olmasi ve km eger dogruysa 55 e biter diye dusunuyorum Murat.
Yolcu koltugu elektrikli Murat bende ordan anladim makyajli oldugunu. Sence makyajli ve km dogruysa 55 e alinir mi ? Arkadas baya hevesli bu arac icinDetaylı foto olsa makyajlı mı değil mi anlaşılır. Amq fotoğraflar hem yetersiz hem de çok kötü.
120 BİNDE KAZASIZ VE ORJİNAL
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-120-binde-kazasiz-ve-orjinal-594024057/detay
Bu araci arkadas almayi dusunuyor ne diyorsunuz arkadaslar
Bagaj ve iç fotoğrafları yakından çekim olsaydı km'nin gerçek olup olmadığı hakkında değerlendirme yapılırdı...@HakanEMRE bakıyo bu işlere hocam... Fakat, şunu rahatlıkla söyleyebilirim, 14 yaşındaki D segment bir aracın 120 bin km de olması mantıklı gelmiyor... İnşallah doğrudur.
Bu araç makyajlı değil. 2005'lerin tek farkı yolcu koltuğununda elektrikli olması başka bir farkı yok...Makyajli 2.4 olmasi ve km eger dogruysa 55 e biter diye dusunuyorum Murat.
Bak bu farki bilmiyordum Hakan saol. Sence en fazla kac eder bu aracBu araç makyajlı değil. 2005'lerin tek farkı yolcu koltuğununda elektrikli olması başka bir farkı yok...
51-52. Full boyasız olsaydı 54-55 zorladıBak bu farki bilmiyordum Hakan saol. Sence en fazla kac eder bu arac
Milyon km yapmış o zamanBu tip araç alırken kesinlikle ve kesinlikle servis kaydını sorunuz. Benim düşündüğüm M6 nın servis kaydını sorduğumda bir defa 500 binden olmak üzere 2 defa km düşürülmüştü ve ilandada 180 binde yazıyordu
600_700 bin olması lazım.
D segment araç olarak değerlendirdiğimizde eksileri nelerdir bilmiyorum ama f/p aracı olarak görünüyor, al-sata gelmez ama binilir, bu araç bende Epica algısı yaratıyor.
Murat yavastan degisim geliyor heralde
Murat yavastan degisim geliyor heralde
Kuzenimde station var. Çok donanımlı araç Ama parça konusu sorun yandan başka araba vurdu air bag döşemelerini 3 ay Fransa’dan gelmesini bekledi. Yandan vurmasına rağmen çok büyük hasar yoktu güvenlik için yan air bagları açmış. Tüketimi şehir içi 3-4litre civarı geziyor uzun yolda yakmıyor denecek kadar düşüyor. Yol sesi ve rüzgar sesi yok yola tutunması gayet güzel.
Telefon ile detaylı inceleme yapamadım ama fiyatına göre ilanda yazan "ilk gelen alır" klişesi gerçekleşir gibi... niyet varsa bakmaya değer bence.Merhaba arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ibinden-626-hb-bakmadan-gecme-594957467/detay
Bakmaya gidiyorum şu anda, tek sıkıntı 2000 yılında agır hasar gözüküyorTelefon ile detaylı inceleme yapamadım ama fiyatına göre ilanda yazan "ilk gelen alır" klişesi gerçekleşir gibi... niyet varsa bakmaya değer bence.