Almaya niyetlenirsen Adem Usta'ya göster bence, onay verirse al.Bakmaya gidiyorum şu anda, tek sıkıntı 2000 yılında agır hasar gözüküyor
Almaya niyetlenirsen Adem Usta'ya göster bence, onay verirse al.Bakmaya gidiyorum şu anda, tek sıkıntı 2000 yılında agır hasar gözüküyor
Almaya niyetlenirsen Adem Usta'ya göster bence, onay verirse al.
O zaman akşam gider sabah döner abi.Sabah gitse akşam dönemezler valla
10 bin liraya hayırlı olsunTavanda ve direklerde işlem varmış,
Mantıklı fiyat.10 bin liraya hayırlı olsun
Evet abi haklısın ama şöyle bir şey var araç da ağır hasar kaydı varsa sağlam kaza geçirmiştir. Adam sol önden darbe aldı bu yüzden ağır hasar kayıtlı diyor ama sadece z rotları değiştirmekle ağır hasar kaydı oluşmaz şase yamulmasına kadar gider bu olay arabanın fabrika çıkışlı gibi güvenli olması beklenemez gözümde. 5 lira fazlasını verip robot kaynaklı alınması daha mantıklı kaza anında hayat kurtarır.işlem varmış ne kadar gizemli bir kelime bizde hep kötüye çekilir birde kaza yapanın gözünden bakmak lazım adam kaza yapmış ekonomik sebeblerden yapılması gerekiyor "tavanı elleme usta" mı desin "direkleri ellemeyelim kapılarda oturmasın o zaman iki kez kaza yapmış biri olarak birinci arabamda podye değiştirdim hemde işlemli
ikinci kazamdada podyeler aman iyi doğrulsun diye usta ile defalarca istişare ettik aman ALLAHIM podyelerle oynadık bu oynamanın anlamı düzeltme aslında ne yani öylemi kalsaydı hadi diyelim her şey tamam neden fiyatı 5-6 bin aşağı düşsünki adam belki iyice yaptırmıştır bu işgüzarların oluşturduğu tabu kelimelere kanmayıp işçiliğin iyimi kötümü olduğuna odaklanmak lazım,podyeyi yaptırdım desen karşı tarafın kulaklarında podye ile oynanmış öylece bırakılmış gibi algı oluşmakta buda üzücü
Tamamen haklısın Süleyman... Ama ülke şartları bu haklılığın getirdiği iyi niyeti sonuna kadar suistimal ettiği için hem alıcı hem satıcı hem de bizim gibi tribün ahalisi olaya farklı yönden giriyor...işlem varmış ne kadar gizemli bir kelime bizde hep kötüye çekilir birde kaza yapanın gözünden bakmak lazım adam kaza yapmış ekonomik sebeblerden yapılması gerekiyor "tavanı elleme usta" mı desin "direkleri ellemeyelim kapılarda oturmasın o zaman iki kez kaza yapmış biri olarak birinci arabamda podye değiştirdim hemde işlemli
ikinci kazamdada podyeler aman iyi doğrulsun diye usta ile defalarca istişare ettik aman ALLAHIM podyelerle oynadık bu oynamanın anlamı düzeltme aslında ne yani öylemi kalsaydı hadi diyelim her şey tamam neden fiyatı 5-6 bin aşağı düşsünki adam belki iyice yaptırmıştır bu işgüzarların oluşturduğu tabu kelimelere kanmayıp işçiliğin iyimi kötümü olduğuna odaklanmak lazım,podyeyi yaptırdım desen karşı tarafın kulaklarında podye ile oynanmış öylece bırakılmış gibi algı oluşmakta buda üzücü
Teşekkürler Domestos
Arkadaşlar aracı aldım, motorunda yürüründe sıkıntı olmadığını usta söyleyince ya kısmet dedik aldık arabayı sizin dediğiniz fiyatlar olmadı tabi
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-farkli-nadir-bulunan-bi-arac-594376168/detay
Farları tamir ettirdiğim ustanın arabası.
İç döşeme renkleri dışında mükemmel;
Arabada en ufak bi ses yok parke yolda bile.
Anahtarsız giriş ve çalıştırma
Klima
Far sensörü
Biraz daha uğraşsa powersense olurmuş
Ama bu paraya zor dedim, 20 bin gibi veren olursa satacak, ancak hastası alır herhalde...
Kasımpaşa taraflarını da es geçmeyelim.Getirsin buraya,aksarayda müşteri bulur buna