@yucelcayir Bey haklısınız ama malesef piyasa allak bullak bunlar da bulduklarımızın en iyisi diyebilirim. bütçenin ksıtlı olması, küçük bayan arabası aranması, işten anlayan usta kıtlığında insanların tek çıkar yolu olan Japon arabalarının sorunsuZluğu iddiası da baskın olunca ki öyle de. Pahalıymış, konforsuzmuş kim bakar yeter ki sanayiye işim düşmesin. Yağ,su,antifiriz,balata,triğer ve lastik değiştireyim ömür boyu bineyim mantığından gidersek. bunları da tek araba markasında buluyor yurdum insanı TOYOTA da. Örnek vermek gerekirse Ben Toyota araştırırken Ankara da araba Pazarı'nda bi tane emniyet amiri hemşerimle karşılaşmıştım ikimizde aynı arabaya Toyota'ya bakarken tanıştık adam çok doğru bi araba da seçim yapmışsınız bizim emniyette aynılarından var akşama kadar inen binen belirsiz ama araçlarda ne hararet ne yolda kalma sorunu görmedik araçlar kaza yapıyor motor düşme derecesine perte çıkmaya varıyor araçları toplatıyoruz inanılması güç ama araba hiç bişey olmamış gibi yolda yine ok gibi gidiyor yalnız diğer markalar dan da araçlarımız var haftasına varmadan sanayilik oluyorlar demiş ve araçlardan da anlamıyorsan al bu aracı diğerlerini sil kafandan demiş ve hızlı bi karar alıp aracı satın almıştım şükür hiç masraf çıkarmadan 3 yıl binip ev alınca satmak zorunda kalmıştım. Şimdi ben bu hikayeyi çevremde bu marka araç arayanlara anlatınca insanların bu markaya hayranlığı bi kat daha artıyor. Vay be ne araba yapmış adamlar diyerek.