Murat Yılmaz
Seçkin Üye
@Bayraktar o halde ramazan sonrası çilingir sofrasını kuralım
Bu araçları gerçekten beğeniyorum ve merak ettiğim, kullanmak istediğim araçlar arasında. O yüzden biraz detaylı bakmak gerekir diye soruyorum ya sizlere. Sadece kendim için de veya bu araç için değil tabi, genel bilgilerimiz artsın diye.
Benim "ya Allah" diyerek bir şey almam için sarhoş falan olmam lazım kardeş o kadar cesaretim olmadı hiç bir zaman.
Bayrak tutma aparatı galiba. Buradan aracın resmi olarak kullanıldığını çıkarabiliriz.Sağ ön çamurlukta yuvarlak bir şey var nedir o ??
3 ay veya 3 yıl ilanda durabilir , bu tür araçlar için ekstra cesaret gerektiğinden süre önemsizdir ..
Parça ve usta konusunda sıkıntı yaşamam dersen ( kaporta parçaları dahil) yan gitsin
Sağ ön çamurlukta yuvarlak bir şey var nedir o ??
Hasar kaydı ile alakalı bilgi vermemiş, km çok yüksek bence mantıklı bi araç gibi durmuyor abi
Siz ne dersiniz? Ateş beni çağırıyor mu?
Alfa Romeo / 166 / 2.0 / TS / 105.000 KM - DEĞİŞENSİZ - MAKAM ARACI + FULL DERİ 166 ALFA sahibinden.comda - 508592999
Evet, baktık ve beğendik. Paramız yoktu uzaktan bakmaya devam ettik.@Bayraktar Hamdi baktı diye hatırlıyorum..
Hayırlı olur inşallah. Allah'ım kaza bela nazar vermesin.@Domestos 3. Sıradaki ilanı eski işyerimden bir arkadaşa aldık gibi @baykalbilgin de tanışıyor yarın exper yapacak aksilik olmazsa alınacak inşallah sitemizede çağırdık
Ankarada bulunan arac icin bakabilecek uyemiz varmi.Arac Canakkalden Ankaraya astsubay yegeninden gelmis.Cok temiz sifir gibi arac diyor telefondaki kisi.@Tical
Mazda / 3 / 1.6 / Comfort / 2009 Model 95.000 km sahibinden.comda - 572813642
(Comfort değil, Sport Touring donanım)
Mazda / 3 / 1.6 / Impressive / 2009 MODEL MAZDA 3 1.6 IMPRESSIVE OTOMATİK sahibinden.comda - 542864822
(Satıcı aracın impressive olduğunu zannediyor)
Mazda / 3 / 1.6 / Dynamic / Sahibinden -Sanayinin Yolunu Unutmak İsteyenlere- sahibinden.comda - 572765602
Ankarada bulunan arac icin bakabilecek uyemiz varmi.Arac Canakkalden Ankaraya astsubay yegeninden gelmis.Cok temiz sifir gibi arac diyor telefondaki kisi.
Veli abi niyetim ciddi.Daha once bir kere araba aldim oda tanidiktandi.Ne yapmam lazim expertiz yeterli olurmu yetkili servisemi goturmeliyim.Sen bakabilecek kişi bulana kadar araç satılır, ayrıca bakacak kişi de sana aynı şeyleri söyleyecek belki... Yerinde olsam, niyetim ciddi ise, söylenenlere istinaden atlar gider kafama yatarsa alır dönerim... Son dört aracımı böyle aldım ve beni hiç pişman etmediler... Birisinin sahibi biraz pimpirikliydi o kadar... Ya sabır çeke çeke aldım geldim arabayı.