Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Sevilmeyecek tasarımı da yok ki.
Pert mazda 3 den sunroof ve tavan döşemesi ekletip imressive mi yapsak bizim araçları Murat abi?
Aklımda olan bir şey
Sevilmeyecek tasarımı da yok ki.
Pert mazda 3 den sunroof ve tavan döşemesi ekletip imressive mi yapsak bizim araçları Murat abi?
Mazda 3 BK larda 2009 makyajlı kasaları hariç donanım farkları BL ler kadar uçurum değil ama. Bir de model yılı itibariyle BM ile BK arasında daha homojen dağılması gerekirken, piyasası ölü gibi BK lara çok yakın olması enteresan.
Dizel e koymadıysa Japon, vardır bir bildiği.Aklımda olan bir şey
Donanım ile makyajı karıştırmayalım hocam, yanıltır bizi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dizel e koymadıysa Japon, vardır bir bildiği.
Titreşim...Belki egzoz gazı içeri dolar da zehirler diye koymamışlardır
Başka bir mantıklı açıklama bulamadım
Titreşim...
Titreşim olsun Veli abi ek bar ekler eski mukavemetine getiririz biz. Yaparsan yanına gelirim valla Murat abi. Ön camı da rezistans yaparım, bir tek rvm kalır impressive e.
Babayiğit diyeydin iyiydi.Bu siteden bir kaç adam birleşip yeni bir marka bile oluşturabilirsiniz bana kalırsa Yerli otomobil
Mazda konforu aramamak lazım tabii arabaların bir çoğu boşFiesta ve Corsa fena değil, Corsa nın arka camlarının hala manuel olması can sıkıcı olsa da bakıyoruz bakalım
Ben aramadım ama nasip oldu... Asla premium olamaz ama çoğu C segment tenekeden konforlu, güvenli ve donanımlı B segment Atılgan'ım var.B sınıfı araçlarda Premium sınıf haricinde genel olarak konfor ve donanım aranmamalı. Hedef kitleleri farklı.
Evet B segment. Colt ile aynı platformu, Carisma ile aynı motoru kullanmışlar. Ayrıca Volvo ile de bir çok ortak parçası var.Yeni space starları B sınıfı yaptılar ama sizin kasaları C sınıfı diye düşünüyordum.
B sınıfı olarak mı geçiyor?