MX9
Ahmet TEKİR
Modüs renonun yaptığı çirkin araçlardan ama insan alınca alışıyor fakat çok sağlam ve diri bir araba. Reno olupta tutmamasının nedeni de bu olsa gerek. küçük olduğuna bakmayın 1.200 kiloya yakın bir ağırlığı vardı.
Çok denüşüeayhh@Bayraktar hamdi abi koş koş senin arabayı buldum yeaahhh.
Renault / Scenic / 1.5 dCi / Privilege / DİKKAT TÜRKİYE DE OLMAYAN CONCEPT FUAR ARACI 2 CİSİ YOK FULL LÜX sahibinden.comda - 561787866
harbi den değişik bir araç abi..Çok denüşüeayhh
Uzay mekiği gibi araç, ilk defa gördüm bu modeli
Geçmişi belli temiz duruyor ama manuel şanzımanı bayan sahibi hangi işkencelere tabi tuttu bilemeyiz. Lpg olmaması avantaj. Siyah renk olması bana göre tek olumsuz yanı.Bu arac icin yorum alabilirmiyim.KISA SÜRELİĞİNE FIYATI DÜŞTÜ!!!
Mazda / 2 / 1.3 / Play / KISA SÜRELİĞİNE FIYATI DÜŞTÜ!!! sahibinden.comda - 563132182
Abi onlar da Cvt sanzıman 7 speed mod. Ama onların tipi hoş değıl ya. 2012 sıne 65 vermek de mantıksızlık sonucta B sınıfı arac ıstedıgı kadar mukemmmel olsun hakkı 50 bın en fazla.Özgür jazlarada bakıyorum.Bunların 2007-2008 modelleri nasıl.En azından 60 bin değiller.Birde jazzlarda lpgye gerek yok gibi birşey.Benzinli olmalarına rağmen yakıt tüketimleri düşük.Sanırım bu jazzların otomatik olanları tercih edilmeli.
Özgür jazlarada bakıyorum.Bunların 2007-2008 modelleri nasıl.En azından 60 bin değiller.Birde jazzlarda lpgye gerek yok gibi birşey.Benzinli olmalarına rağmen yakıt tüketimleri düşük.Sanırım bu jazzların otomatik olanları tercih edilmeli.
Aktif olarak kimse yok forumda ama niyet varsa temiz araba.Mazda / 323 / 1.8 / Familia / orijinal hatasız mazda 323 familya 1.8 sahibinden.comda - 569296637
Buaraca niyetlenmeliyim? Gümrük girişli hiz sabitleyicili konyada bakabilecek kimse varmi
Temiz ve diri duruyor. Yalnız airbag tek, tek airbagli olanlarda abs de olmuyor. Yazılan donanımlar mevcutsa pazarlık yapmaya değer.Aktif olarak kimse yok forumda ama niyet varsa temiz araba.Mazda / 323 / 1.8 / Familia / orijinal hatasız mazda 323 familya 1.8 sahibinden.comda - 569296637
Buaraca niyetlenmeliyim? Gümrük girişli hiz sabitleyicili konyada bakabilecek kimse varmi
Tam adresi varmiTemiz ve diri duruyor. Yalnız airbag tek, tek airbagli olanlarda abs de olmuyor. Yazılan donanımlar mevcutsa pazarlık yapmaya değer.
Konyada da gümüşlü oto var ona gösterilebilir
Usta tavsiyeri konusunda olması lazımTam adresi varmiTemiz ve diri duruyor. Yalnız airbag tek, tek airbagli olanlarda abs de olmuyor. Yazılan donanımlar mevcutsa pazarlık yapmaya değer.
Konyada da gümüşlü oto var ona gösterilebilir
Şu konumuzdan yararlanabilirsiniz.Tam adresi varmi
Üretimi bitmeden piyasaya sürmüşler gibi duruyorÇok denüşüeayhh
Uzay mekiği gibi araç, ilk defa gördüm bu modeli