suleyman
Aktif
1.3 mü 1.5 mi abi bu ?ben elektriğimi motordan alıyorumAlasım geldi ama önce kaynak bulmak lazım
1.3 mü 1.5 mi abi bu ?ben elektriğimi motordan alıyorumAlasım geldi ama önce kaynak bulmak lazım
1.3 mü 1.5 mi abi bu ?ben elektriğimi motordan alıyorum
Alasım geldi ama önce kaynak bulmak lazım
Dolar bozdur...
aman yarabbim neler okuyorum
Pist için Üretilmiş Özel Seridir, Hız durumuna göre otomatik Air süspansiyon vardır.
(Hızlandıkça araç yere daha fazla alçalıp, Yavaşladıkça ise araç yükselmektedir.)
Mazda 323 1.6 Familia 1993 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 564946561
Pist için Üretilmiş Özel Seridir, Hız durumuna göre otomatik Air süspansiyon vardır.
(Hızlandıkça araç yere daha fazla alçalıp, Yavaşladıkça ise araç yükselmektedir.)
Mazda 323 1.6 Familia 1993 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 564946561
sen ne sanmıştın..daha diğer özelliklerini saymamşaman yarabbim neler okuyorum
Şöyle ki Daihatsu Japon menşeili olduğu için çoğu markalara göre güvenim daha fazla. Japon olmasının diğer bir artısı da usta olayı. tabi. 626'lara bakarken bir yandan da Applause'lara da bakıyordum hatta. Yolda görsem bir daha bakarım bunlardan, güzel bence; bagaj kapağının açılma stratejisi hariç.
Tabi şimdi küçük (yani C sınıfından da daha küçük boyutlarda) bir araç düşünmüşken seçenekler arasına Daihatsu da sokulmalı. Bu durumda da bütçeye oranla Sirion'lar göz kırpıyor.
Aynı segmentteki diğer alternatif markalar da var elbet ama hepsinin fikrimce bir pürüzü var. Fiesta MK1'lerinin makyajlıları için çok para isteniyor. Makyajsızları da çirkinlikten ölecek. Starlet piyasada çok fazla olmamasına rağmen Toyota amblemi taşıdığı için fiyatları da yüksek, hem de donanım olarak kısır olmasına rağmen. Micra'ların hem yedek parçaları hem de araç satış fiyatları yüksek, zaten bütçeyi aşıyor. Suzuki Alto'lardan dükkanın aracı olarak kullanmaktayım içinde darlanıyorum desem yeridir, arada camdan dışarı kafamı çıkarıyorum. Bir de bunlar çok atak olduğundan hatun için tehlike arz edebilir. Spark'ın ilk kasaları da çok biçimsiz ve pahalı, ikinci kasalarına bütçe elvermiyor. Citroen C3'ler bir kaç sene önce dökülüyordu; şimdi dökülenleri bile toplamıyorlar. Alfa 145 gibi seriler problemli ve temizini bulmak çok zor. Rover 25 veya 214/216'lara cesaretim yok. Korelileri de atlıyorum tabi, nedense hiç ısınamadım bu amcalara. Bunun dışında modern görünen 3,5 - 3,8 metre boyutlarında 20-24 lira arasında 10-15 yaş aralığında araç da aklıma gelmedi açıkçası. Bana kalsa küçük araç almak istesem Peugeot 205 alıp fır fır gezerim ortalıkta ya işte...
Şekle bakarak araç alınır mı? Tabi ki de alınır. Araç dediğin sevimli olcek, küçük olcek, şirin olcek, köpek eniği gibi olcek, dik bile park ettiğinde fark edilmeyecek kadar kısa; yola açık bıraktığında araçların hala geçebileceği kadar dar olcek. Hatun kişi kriterleri bunlar, emir büyük yerden. Ha bir de mümkünse manuel olcek. Helaaaallll!!!
Abi sen son paragrafımı okumadın herhalde?O fiyatlara Mitsubishi Space Star der kaçarım... Rahatlık, donanım, sorunsuzluk, iç mekan genişliği fiyatının çok çok üzerinde... Sahip olmadan önce birisi bana bunları yazsa belki inanmayabilirdim ama sahibi olunca şaşıp kalıyor insan.
Mitsubishi Space Star Avance Nam'ı Diğer "Atılgan"
Abi sen son paragrafımı okumadın herhalde?
Şimdi enik münük dediğin zaman yukarıdaki aramalarda ilk aklıma gelen mitsu Colt olmuştu ,
Mitsubishi / Colt / 1.3 / Invite / SAHIBINDEN ACİL SATILIK sahibinden.comda - 558370631
Yok arkadaş ben bunu apartmanın merdiven boşluğuna sokmalıyım dersen o da var
Smart / Fortwo / 0.6 / 127 BİNDE OTOMATİK PULSE PAKET 6 İLERİ sahibinden.comda - 534988243