Ben Sirion'u çok beğendim görünüş olarak, Swift te olabilir. Aslında 121 tam enik
Evet Swift olası ama 2006 sonraki kasalar. Tabi düşünürsek bütçe biraz daha gerdirilmeli.Ben Sirion'u çok beğendim görünüş olarak, Swift te olabilir. Aslında 121 tam enik
Evet Swift olası ama 2006 sonraki kasalar. Tabi düşünürsek bütçe biraz daha gerdirilmeli.
121 olmaz, çok ilkel bir araç o ya...
Hayırlısı bakalım. Acelemiz yok ama şuan favori Sirion gibi. Farları yuvarlakımsı olması daha güzelmiş en azından. Bu da bir kriter.
Tabi bu süreçte ne olur bilinmez.
Bilemedim ki Abi. Tanıdıksa 20 liraya anlaşalım. Şimdi, hemen...Kırmızı Sirion Marmara Üniversitesinin bahçesinde galiba, sahibi üni. personelden mi ?
Tamamen duygusal. $ € ₺ vs.Usta 1.3 mazda 2 de cok guzel bence.Neden degerlendirmeye girmedi anlamadim.
Bütçedendir büyük ihtimalle. Temiz bir Mazda 2'nin baz donanımı bile 30 binden aşağı zorUsta 1.3 mazda 2 de cok guzel bence.Neden degerlendirmeye girmedi anlamadim.
Yengeye Twity yakışır hemde üstü kompile açılanındanTamamen duygusal. $ € ₺ vs.Usta 1.3 mazda 2 de cok guzel bence.Neden degerlendirmeye girmedi anlamadim.
Yengeye Twity yakışır hemde üstü kompile açılanından
Renault / Twingo / 1.2 / Pack / TWİNGO OPEN AİR sahibinden.comda - 565056071
Fiat Panda'larda değerlendirebilir
Fiat / Panda / 1.2 / Dynamic / SAHİBİNDEN PANDA 1.2 MASRAFSIZ, HASARSIZ, DÜŞÜK KM. sahibinden.comda - 567477961
Şuan zaten inceleme aşamasındayız abi. Sadece incelemek için araç bakıyorum açıkçası. Çekirgeyle biraz daha zaman geçsin bakalım netleşir durumlar.Hamdi kalos al devam et almazsan bile yakınen incele, özellikle iç ferahlığı ve malzeme kalitesi çok iyi...
Aaa evet o Modus'tü. Ne bileyim hepsi birbirine benziyor bunların... Cruise de varmış demek? Demek ki Panda'dan kimse memnun değilmiş bak gördün mü?Bazar yükseldi Hamdi başganım, temiz twingo fiyatları o civarda
Ahmet abide Modüs varmış, onla karıştırdın galiba. Modüs'de olabilir. Kuruz Kontrolüde var
Abooo. Çok hızlıyız yemin ederim forumcanak. Hemen başımı bağlayacağınız benim. Dur abi hazır değilim şuan. Daha Space Star'ların hatta Mitsubishi'nin kuruluşundan başlayıp mühendislerin ilk çizimlerini araştırmam lazım. Sonra paketler maketler...Mitsubishi / Space Star / 1.6 / KÖŞKDERE PLAZA EDİRNE sahibinden.comda - 521169510
Çok döküntü değilse, motor yürüyen sağlamsa yapıştır gelsin Hamdi.
Bu araç play olarak yazılmış.Sahibi ruhsat vs resmini gönderdi ancak sadece mazda 2 1,3 L ve 63 kw yazıyor.Aracın paket bilgisi ruhsatta yazmalımı,tam hatırlayamadım.Araç bu Mazda / 2 / 1.3 / Play / KISA SÜRELİĞİNE FIYATI DÜŞTÜ!!! sahibinden.comda - 563132182
1,3'lerde 55kW (75 hp) ve 63kW (86 hp) var ve bu 1,3 hacimliler ilk gelenler. Eğer ki 1,3 ise Low-Mid-High donanımlarından biri olmalı. 63 kW'lerde Low seçeneği zaten yok. Yani bu araç olsa olsa Mid veya High donanımındandır. Eğer ki 2009 sonrası gelenlerden olsaydı zaten 1,3 değil 1,5 motor olup 76kW yani 103hp olmalıydı. Çünkü 2009 sonrası 1,3 motor yok. Eğer ki amcamız aracını Go, Play, Fun vs. gibi paketlerden biri olduğunu düşünüyorsa 1,3 motorda bu seçeneklerin hiç biri olmadığını 2008 yılındaki şu kataloğun 24. sayfasından itibaren görebiliriz zaten. Ben kataloğun yalancısıyım ve daha doğru bir bilgi çıkana kadar da itibar edeceğimiz kaynak budur bence. Kaldı ki ruhsatta da yazan her bilgi doğru olmayabiliyor. İlan sitelerinde ise hangi donanım paketi hoşuna giderse oraya koyuluyor. Daha kasa tipini sedan mı hatchback mi bile ayıramayan insanlar var bu dünyada?Bu araç play olarak yazılmış.Sahibi ruhsat vs resmini gönderdi ancak sadece mazda 2 1,3 L ve 63 kw yazıyor.Aracın paket bilgisi ruhsatta yazmalımı,tam hatırlayamadım.Araç bu Mazda / 2 / 1.3 / Play / KISA SÜRELİĞİNE FIYATI DÜŞTÜ!!! sahibinden.comda - 563132182