Plakayı tam hatırlayamadım ama haftaiçi İzmir'de gördüm bunu.bi araba bula bilsem onun araba hazır da.ben bulamadm
bir tane'daha sarı mazda 6 gelmiş
Güvenlik Kontrolü
Plakayı tam hatırlayamadım ama haftaiçi İzmir'de gördüm bunu.bi araba bula bilsem onun araba hazır da.ben bulamadm
Güvenlik Kontrolü
Temiz, bakımlı ve sorunsuz Sedan bk mazda 3 için 40 bin verilir abi.
arkadaşlar @Tical yani hüsnü kardeşim yıllarca beraber aynı iş yerinde çalıştığım kardeşimdir. uzun süredir araba bakıyor tavsiyemle mazda almaya karar verdi hep beraber yardımcı olalımda onuda mazdacı yapalım.
Abi Eylüle kadar araba sıkıntımız Yok ama fiyatı abartılmamış,lpgsiz temiz otomatik bi guzu denk gelirse Naim Abi de olur fizan daBi Naim abi ziyareti mi görünüyor acaba?
QUOTE="kemal1963, post: 226337, member: 131"]arkadaşlar @Tical yani hüsnü kardeşim yıllarca beraber aynı iş yerinde çalıştığım kardeşimdir. uzun süredir araba bakıyor tavsiyemle mazda almaya karar verdi hep beraber yardımcı olalımda onuda mazdacı yapalım. [/QUOTE] Kemal abi cansin,eyvallah.Temiz, bakımlı ve sorunsuz Sedan bk mazda 3 için 40 bin verilir abi.
Kismet abi ikimiz icinde hayirlisi neyse o olsun.bi araba bula bilsem onun araba hazır da.ben bulamadm
Güvenlik Kontrolü
@ReaL makyajlı ise 45 değilse 40 veririm... ayrıca 3 ile 6 yı bu ülkede kıyas yapmak bizi yanıltır...
Aradaki donanım ve segment farkı piyasa rakamlarına yansımıyor maalesef... Kendiliğinden oluşan doğal bir piyasa gibi bir şey. Mazda 3 atıyorum 40 bin yapıyorsa bana göre Mazda 6 donanım bakımından yarı yarıya desek 50 bin yapıyor olmalı... Ama bu mümkün mü?
Değil
nasıl yani????fazla araba yi kullanmıyorsak ne olack.Mazda 6 vergi dezavantajını, yakıt farkıyla rahatça karşılar. Buna emin olabilirsiniz.
nasıl yani????fazla araba yi kullanmıyorsak ne olack.
Üç katı vergi farkı yakıt avantajı ile çift haneli yıllar geçerse belki amorti edilir ama o da mümkün değil. Yıllık 1200 ₺ fark amorti edilmez.Mazda 6 vergi dezavantajını, yakıt farkıyla rahatça karşılar. Buna emin olabilirsiniz.
Hiç kullanmayan broadway alsın
Abi hayırdır, kim sinirlendirdi seni bu kadar3 kuruşu hesaplayan otomobil almasın. İnce hesap yapın bakalım kullansanız da kullanmasanızda aylık ne kadar gideri var.
Bu giderleri aylığa vurun abiler.
- Sigorta (Her yıl) - Ortalama Yıllık 500 TL
- Vergi (6 ayda bir)- Ortalama Yıllık 600 TL
- Muayene (2 yılda bir)- Yıllık 200 TL
- Lastik değiştirme (5 yılda bir) Yıllık 500 TL
Toplam; 1.800 TL : 12 = 150 TL.
Otomobilimizi kullansak da kullanmasak da bu parayı her ay ödüyoruz. Diğer bakım, yağ şu bu giderler hesapta yok.
"2011 model Mazda 3 üme Cruise taktıracağım, taktıran var mı?" diyenleri de biliyoruz. Mazda6 nın en boşunda bu zaten var. Bunları da gözönünde bulundurmak gerek.
2.0 motora çok yakan diyenler'tabi ki'deAbi hayırdır, kim sinirlendirdi seni bu kadar
2.0 motor az mı yakıyormuş2.0 motora çok yakan diyenler'tabi ki'de
çok yakmıyomuş2.0 motor az mı yakıyormuş