İlk sahibinden Mazda 6
İlan No: 554827695
Mazda 6 2.0 2.0 2005 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 554827695
İlk sahibi, fiyatı,lpg olmayışı ve yetkili servis bakımlı olması avantajlı geldi. Aracın genel olarak duruşunuda ustalar yorumlar
Bugün bir tanıdık vasıtasıyla bakıldı, macundan geçilmediği için koşarak uzaklaşıldı.Yazdıkları doğru ise kaçırılmayacak bir araç. Çok ucuz.
Bugün bir tanıdık vasıtasıyla bakıldı, macundan geçilmediği için koşarak uzaklaşıldı.
Bugün bir tanıdık vasıtasıyla bakıldı, macundan geçilmediği için koşarak uzaklaşıldı.
Hiç kullanmayan broadway alsın
Çizikler derinmiş demek ki macun atmışlar.Bugün bir tanıdık vasıtasıyla bakıldı, macundan geçilmediği için koşarak uzaklaşıldı.
Çizikler derinmiş demek ki macun atmışlar.
Normal şartlarda kimse o fiyata da vermezdi. Hele bir de 200 bin'deki full kasaya? Namümkün...
Yedek lastiği sıfır ama üstündekilerin hepsi farklı telden. Aracın A sütunundaki paslara bakın hele, 90 bin km'de yazmasaymış daha çok talep görürmüş bence. İnsan beklenti içine girer alası varsa da almaz.Mazda 323 1.6 GLX 1994 Model 16.900 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 555574859
Orijinal 90 binde ama yürümeye mecali yok gibi. güneş yanıklarını kaplamışlar sorun çözülmüş akıllarınca... 90 bin km de diye yalan yazıyorsun bari destekleyecek argümanları da yanına koy, komple boya yap, işyerinin adı gibi çiçek olsun, bende ilana bakınca 90 binde olduğuna görsel olarak inanayım...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
illa 01 olsun diyorsun abi öyle miYedek lastiği sıfır ama üstündekilerin hepsi farklı telden. Aracın A sütunundaki paslara bakın hele, 90 bin km'de yazmasaymış daha çok talep görürmüş bence. İnsan beklenti içine girer alası varsa da almaz.
Neyse ben Mazda 6 GG kasa otomatik arayanlar için ve (doğruysa) düşük km'de ve bence bu kasalara en çok yakışan ikinci renkteki (birincisi sarı) araç ilanını paylaşmaya gelmiştim, Songül Karlı'yı bulmadan link'i paylaşayım
Mazda 6 size göz kırptı. @mustafayk
Adana benim ikinci memleketim.illa 01 olsun diyorsun abi öyle mi
bilindik olsaydı alır geçerdik abi.
senin cemşit ile gideriz abi hem eski memleketini özlemişdir.Adana benim ikinci memleketim.
Arkadaş sanki kliyo alıyorsun? Kaç tane guzu var ki zaten piyasada bilebilinebileceğini bulacağız. Bildiklerimizin şanzımanı sana gelmiyor.
Hem ne demişler "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp." Bi' kurcala bence...
Eminim çok özlemiştir. Tekerlekleri geri geri döner yolda kendini imha eder vallahi!senin cemşit ile gideriz abi hem eski memleketini özlemişdir.
şimdilik bizim iş iptal abi.ama dediğin gibi başka bir arayan arkadaşımz varsa ilgilene bilir.Eminim çok özlemiştir. Tekerlekleri geri geri döner yolda kendini imha eder vallahi!
Neyse konumuza dönelim. Bu guzuyu bir araştır bence sen. Sen almazsan belki içimizden birine yâr olur.
Baktık söylenen gibi değil, şöyle bir video da biz çekeriz:
illa 01 olsun diyorsun abi öyle mi
bilindik olsaydı alır geçerdik abi.
Mustafa'nın o araçla ilgilenmesi için 100 gr kimyasal alması gerek abi. Mesela bana 50 gr yeter. @MX9 Ahmet abi'ye bir fırt bile fazla gelir...Adana sıkıntılı Mustafa kop gel buralara
Saab 9-3 2.0 T Vector 2003 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 555700184
Adana sıkıntılı Mustafa kop gel buralara
Saab 9-3 2.0 T Vector 2003 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 555700184