mustafayk
Kıdemli Üye
bu bize gelmez abi.
bu bize gelmez abi.
bu bize gelmez abi.
Yanılmıyorsam sahibi iki ayrı ilan açmıştı. Şimdi galeriden ilan açılmış. İnsanın içini bir hoş eden makine...
zaten bu gidişle hanım beni gönderecekSen ona gidersin
zor tercih tabizaten bu gidişle hanım beni gönderecek
Sağdan direksiyonlu olup sola almışlardırO direksiyon neden sola doğru kaymış ben orasını anlamadım? Anadol gibi...Kaza büyük değilse ve onarım güzel yapıldıysa araç çok uygun. Binicisinden 50 ye alınırmış
Hasarsız kayıtsız olanları 70-75 civarı gidiyor diye biliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 31615
@Domestos
Veli abi tam senlik, gınalı guzu renginde, gümrükten satışta
Ekli dosyayı görüntüle 31616
Öyle abi. Araç benimde hoşuma gitti. Hem 2.4 hem SW hemde bordo. 44 bin yazılmış. 25-30'a kapatır biriGümrük işleri bize çok uzak Hakan. Vakit olsa nakit yok, nakit bulunca da bu işlere koşturacak vakit yok misali.
Çok zor çok meşakkatli bir iş, bilen zaten almaz44.000'den ihaleye çıkan araç 28.700 e alıcı bulmuş
Ekli dosyayı görüntüle 31763
Sağdan direksiyonu sola alma ile ilgili bilgisi olan varmı? Zor bir işlem diye tahmin ediyorum ama gümrükten sağdan direksiyonlu araçlar patır patır satılıyor
koltuklar , kapı döşemeleri, tüm göğüs, direksiyon kutusu bir şekilde halledildi diyelim, tüm elektrik tesisatının kabloları tek tek uzatılacak, ön cam sökülecek silgi yönleri değişecek, şanzıman beyni güncellenecek (otomatikse), Manuel’e çevrilecekse pedal alınacak, yeri açılacak. İlk başta aklıma gelenler bu kadar daha iş çıkar içine girincePiyasası 50-55 bin varsa değer bence, ama işlemin kolay veya zor olduğu hakkında bilgim yok.
Piyasası 50-55 bin varsa değer bence, ama işlemin kolay veya zor olduğu hakkında bilgim yok.
Daha önce çeviren 1-2 kişi forumlara yazmış. Meşakkatli ve maliyetli iş.koltuklar , kapı döşemeleri, tüm göğüs, direksiyon kutusu bir şekilde halledildi diyelim, tüm elektrik tesisatının kabloları tek tek uzatılacak, ön cam sökülecek silgi yönleri değişecek, şanzıman beyni güncellenecek (otomatikse), Manuel’e çevrilecekse pedal alınacak, yeri açılacak. İlk başta aklıma gelenler bu kadar daha iş çıkar içine girincePiyasası 50-55 bin varsa değer bence, ama işlemin kolay veya zor olduğu hakkında bilgim yok.
Araç benim oturduğum sitedeArkadaslar arac icin yorumlarinizi alabilirmiyim.Güvenlik Kontrolü
Hb tercihi için bile fiyatı fazla.Arkadaslar arac icin yorumlarinizi alabilirmiyim.Güvenlik Kontrolü
Arkadaslar arac icin yorumlarinizi alabilirmiyim.Güvenlik Kontrolü
Bi Naim abi ziyareti mi görünüyor acaba?Güvenlik Kontrolü
Denildiği gibiyse talip olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenlik Kontrolü
Bir de bu var ama hasar kaydı yüksektir muhtemelen...
arkadaşlar @Tical yani hüsnü kardeşim yıllarca beraber aynı iş yerinde çalıştığım kardeşimdir. uzun süredir araba bakıyor tavsiyemle mazda almaya karar verdi hep beraber yardımcı olalımda onuda mazdacı yapalım.Arkadaslar arac icin yorumlarinizi alabilirmiyim.Güvenlik Kontrolü
O bizim işimiz abi epeydir yazışıyoruz zaten öneriler var ama bir karar çıkmadı henüz, öneriler devam ediyor.arkadaşlar @Tical yani hüsnü kardeşim yıllarca beraber aynı iş yerinde çalıştığım kardeşimdir. uzun süredir araba bakıyor tavsiyemle mazda almaya karar verdi hep beraber yardımcı olalımda onuda mazdacı yapalım.
arkadaşlar @Tical yani hüsnü kardeşim yıllarca beraber aynı iş yerinde çalıştığım kardeşimdir. uzun süredir araba bakıyor tavsiyemle mazda almaya karar verdi hep beraber yardımcı olalımda onuda mazdacı yapalım.
bi araba bula bilsem onun araba hazır da.ben bulamadmO bizim işimiz abi epeydir yazışıyoruz zaten öneriler var ama bir karar çıkmadı henüz, öneriler devam ediyor.