Takdire şayan bi tablo olmuş, ellerine sağlık... 6,19'un altını görememiş olman sürüş şartlarına mı bağlı, ağırlık olarak şehir içi trafiğine mi?
Şehirler arası yollarda hızımı 118'e sabitliyorum, anlık tüketim 5,1 ile 6,1 arasında gelip gidiyor genelde, bi de bazen sıkılıp dip gaz sürmüşlüğüm çok oluyor. Şehiriçi Ankara'da çok ekonomi kasamıyorum doğal olarak. Konya'da radarlar ortalama hıza baktıkları için 4,5 litreleri görmüşlüğüm vardırTakdire şayan bi tablo olmuş, ellerine sağlık... 6,19'un altını görememiş olman sürüş şartlarına mı bağlı, ağırlık olarak şehir içi trafiğine mi?
Gayet yerli yerinde değerler o zaman... Kazasız günlerde kullanmak nasip olsun.Şehirler arası yollarda hızımı 118'e sabitliyorum, anlık tüketim 5,1 ile 6,1 arasında gelip gidiyor genelde, bi de bazen sıkılıp dip gaz sürmüşlüğüm çok oluyor. Şehiriçi Ankara'da çok ekonomi kasamıyorum doğal olarak. Konya'da radarlar ortalama hıza baktıkları için 4,5 litreleri görmüşlüğüm vardır
Amin Araç bir kez beni ölümcül bir kazadan kurtardı. Fazla yaksa bile gözüm görmez artıkGayet yerli yerinde değerler o zaman... Kazasız günlerde kullanmak nasip olsun.
Diğer arkadaşların tüketimleri gibi ş.içi 6.7 - 7.0 aralığına düşse çok güzel olur. Zaten on numara otomobil gerek konfor olarak, gerekse prestij ve sorunsuzluk olarak.hayatım boyunca hiç mazdaya binmemiştim, ilk defa test sürüşü için bindim ve test sonrası aynı gün satın aldım. Gerçekten ikilemde kalan varsa kesinlikle bu fiyat aralığında tek tavsiyemdir.
110'nin altında gidilmedi.120 de cc ile sabit hız çoğuNormal şartlarda 6 litrenin altına düşmesi gerekiyor, doluluk ve mevsim şartlarına göre de iyi rakamlar... Kazasız belasız sürüşler.
Şehir dışı 110km hıza sabitleyip gidiş-dönüş toplam 120km'lik yolda ortalama yakıt tüketimi 5.6lt gösterdi yol bilgisayarı. Beni fazlasıyla memnun etti şehir dışı yakıt tüketimi ama hâlâ ş.içi 7.7 lerde geziyor sakin kullanımda, o da 7.0 lara düşecek inşallah rodajdan sonra.