Uzun yolda kaça sabitliyorsun abi?
130 a sabitleyip 2.26 tl/lt lpg fiyatından 20 kuruş yaktıktan sonra benim araç da fazla yakmıyor diyorum artık.
Maşallah seninkine de.
Düşünemediler mi tartışmasını yeni konu başlığı altında tartışabiliriz. Vardır bir bildikleri diyenler sanırım iOs kullanıyor diye düşüneceğim ama sen de aracına geliştirmeler yapan birisin Oğuzhan. Senden beklemezdim böyle şeyler.
Hiç bir marka kusursuz değil. Kusursuz olanların da fiyatları malum lüks segmentte oluyor. Şimdi lüks segmentin mühendisleri düşünüyor gerçekten. Alt orta segmentin mühendisleri de mi düşünüyor? Maliyet ön plana geçiyor, ya da satış rakamları düşünülüyor ancak.
Araçlarımıza yalıtım yapıyoruz, sen spoiler ekliyorsun, yayını değiştiriyorsun. Bu konularda da mı düşünmüş oluyorlar o zaman? Almanların yalıtımı iyiyken, turbo motorları varken ve bunları planlamışken Japonlar neyi düşünüyor o zaman?
Mazda'nın hayatı kolaylaştıran uygulamalarını sadece mühendisler mi düşündü sanıyorsunuz? Mazda 5'in videoları vardı, Japon felsefesini de katan videolar. Koltukların katlanması, bir çok yer açılması, falan filan. Kullanıcılardan gelen istekler sayesinde bunlar geliştiriliyor.
Velhasıl kelam bu konu uzar gider.