kadir
Kıdemli Üye
Son yağmurlarda kontrol etmedim bi bakayımBagajda yuva yapmış olmasınlar reis Levrekler
Son yağmurlarda kontrol etmedim bi bakayımBagajda yuva yapmış olmasınlar reis Levrekler
Bu sorunu çözecek bilgi ve tecrübe forumda mevcut hocam. Gerisi senin el emeğine kalıyor.4-5 gün yağmurlu geçti. Bagaja bakayım dedim, döşeme ıslak, bagaj dibi nemli ve sol stopta sulanma gördüm. Artık bir şekilde yardımlarınızı alıp bunu halledeceğim. İnşallah düzeltebilirim....
4-5 gün yağmurlu geçti. Bagaja bakayım dedim, döşeme ıslak, bagaj dibi nemli ve sol stopta sulanma gördüm. Artık bir şekilde yardımlarınızı alıp bunu halledeceğim. İnşallah düzeltebilirim....
10 luk anahtar lazim4-5 gün yağmurlu geçti. Bagaja bakayım dedim, döşeme ıslak, bagaj dibi nemli ve sol stopta sulanma gördüm. Artık bir şekilde yardımlarınızı alıp bunu halledeceğim. İnşallah düzeltebilirim....
Ve ıslak mendil. Silikonu elden en kolay çıkaran tek şey ıslak mendildirdayson ve eldiveni unutmayalım.
Ve ıslak mendil. Silikonu elden en kolay çıkaran tek şey ıslak mendildir
1.arka farların kaporta üzerindeki deliklerden su girişi oluyor.
2.tampon tırnaklarından.
Bu iki yerin kapatılması gerekiyor. Doğru anlamış mıyım?
Stop contasi yirtik gibi zatenBagaj döşemesini söktüm su ,izi varmı diye? Olmazmı dedi su. gel burdayım diyor....
Gördüğüm kadarı ile farların kaportaya vidalandığı yerden su girişi var.
Ekli dosyayı görüntüle 33184Ekli dosyayı görüntüle 33185
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada da su izi var bu su stoplardan sızan mı yoksa başka yerden mi anlamadım...
Ekli dosyayı görüntüle 33186
Stopların civatalarından başka plastik klipsleri var kaporta üzerinde o klipsler siyah silikonla kaplanmış.Daha önce suyun girdiği yer olarak düşünülmüş ve kapatılmış zannedersem.
Ekli dosyayı görüntüle 33187
Ekli dosyayı görüntüle 33188
Şimdi bu silikonlanmış yer, stopları çıkarırken bana sorun olur mu?
Silikonlanan yer dişi ona stopdaki erkek tarafı giriyor.Bagaj döşemesini söktüm su ,izi varmı diye? Olmazmı dedi su. gel burdayım diyor....
Gördüğüm kadarı ile farların kaportaya vidalandığı yerden su girişi var.
Ekli dosyayı görüntüle 33184Ekli dosyayı görüntüle 33185
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada da su izi var bu su stoplardan sızan mı yoksa başka yerden mi anlamadım...
Ekli dosyayı görüntüle 33186
Stopların civatalarından başka plastik klipsleri var kaporta üzerinde o klipsler siyah silikonla kaplanmış.Daha önce suyun girdiği yer olarak düşünülmüş ve kapatılmış zannedersem.
Ekli dosyayı görüntüle 33187
Ekli dosyayı görüntüle 33188
Şimdi bu silikonlanmış yer, stopları çıkarırken bana sorun olur mu?
Çıkıyorsa sıkıntı yokSilikonlanan yer dişi ona stopdaki erkek tarafı giriyor.
Bu arada BL sahipleri bagajdaki sis ve geri vitesleri kontrol etmeyi unutmayın ordanda su alıyor ama burdan giren su kanaldan dışarı çıkıyor sıkıntı yok ama neden girsinki
.
Çıkıyor diye su mu girsinÇıkıyorsa sıkıntı yok
Ya Kadir Ya Murat ikizinden birinizi ziyaret edeceğim...
Çarşamba akşamı iftar var, müsaitsen gel
İnş müsait oluruz güzel bir gün geçiriz.Ya Kadir Ya Murat ikizinden birinizi ziyaret edeceğim...