kadir
Kıdemli Üye
4 yer varHangi bolgelere dikkat edelim far kismi tehlikeli bolge bagajda,
-stoplar
-birleşim yerleri
-sağ sol havalandırma kapakları
-bagaj fitili
*Sunroof için tahliye boruları
4 yer varHangi bolgelere dikkat edelim far kismi tehlikeli bolge bagajda,
Sag sol havalandirma kapagi neresi kadir neyin havalandirmasi4 yer var
-stoplar
-birleşim yerleri
-sağ sol havalandırma kapakları
-bagaj fitili
*Sunroof için tahliye boruları
Hadi geçmiş olsun abi. İnşallah bir daha tekrar etmez. Gerçi o tekrar edene kadar sen iki araba daha değiştirirsin.
Geçen sene yaşadığımda aynı yerlere daysonladığımı yazmıştım Murat abi. Uykuları kaçıracak bir durum yok.
Bir de her ihtimale karşı stepne altındaki bir gideri açık bırak hep, üstüne şilte gibi birşey koy. Böcek vs giremez, ama su olursa çıkar en azından.
Geçmiş olsun. Keşke o tampon ayağını da daysonlasaydın.
Ben sökmeye üşendiğim için o ayağın üst kısmını komple daysonladım. Üstten gelen su o ayağın yakınına gelemediği için de su alma olmuyor.
Parça değişimide fayda etmedi, bagajda yine su var bu soruna daha fazla vakit ayıramayacağım, vadesi doldu traktörün...
Parça değişimide fayda etmedi, bagajda yine su var bu soruna daha fazla vakit ayıramayacağım, vadesi doldu traktörün...
Denenebilir bir yöntem ama bu durum bazen değişiyor abi. Mesela benim eski guzuda da böyle bir problem vardı, aracı yıkattığımda hiç bir yeri sızdırmıyordu fakat sağanak yağmurda su alıyordu. Hatta sağ tarafından bir yerden su aldığı için aracın solunu daha yukarıya park edip suyun diğer tarafa yayılmasını önlemeye çalışıyordum.Bagajın içine el feneri ile girip, dışarıdan su tutmak suretiyle suyun nereden girdiğine bakmak lazım Murat.
Bagajın içine el feneri ile girip, dışarıdan su tutmak suretiyle suyun nereden girdiğine bakmak lazım Murat.
Aynı oranda mı abi, hiç değişme yok mu? Problem bir çok yerden ise belki kısmen düzelmiştir, yine bir kez daha el atıp uğraşsan daha iyi olmaz mı? Pire için yorgan yakmayasın?
Denenebilir bir yöntem ama bu durum bazen değişiyor abi. Mesela benim eski guzuda da böyle bir problem vardı, aracı yıkattığımda hiç bir yeri sızdırmıyordu fakat sağanak yağmurda su alıyordu. Hatta sağ tarafından bir yerden su aldığı için aracın solunu daha yukarıya park edip suyun diğer tarafa yayılmasını önlemeye çalışıyordum.
Geldiği yer belli, ama parça değişimide fayda etmedi. Arkasına müdahale etme şansı da yok. Ya bu takılan parça dayson ile yapışacak çıkmayacak veya her yere kaynak yapılıp üstüne boya atılacak.
Yarın bagajın içine balık atıp video çekip youtube'ta paylaşacağım belki butik marka mazda'nın ilgisini çeker
Bu tarz şeyler, o taraflardaki kişilerin hiç umurunda olmaz... Muhtemelen, arkadan kazası var traktörün ve kötü amcaların hoyrat ellerinde tamirat görmüş...
Geldiği yer belli, ama parça değişimide fayda etmedi. Arkasına müdahale etme şansı da yok. Ya bu takılan parça dayson ile yapışacak çıkmayacak veya her yere kaynak yapılıp üstüne boya atılacak.
Yarın bagajın içine balık atıp video çekip youtube'ta paylaşacağım belki butik marka mazda'nın ilgisini çeker