incirinaltı
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Artık geç102 beygir olduğu doğru ise çok düşük değil mi bu kasaya??
Artık geç102 beygir olduğu doğru ise çok düşük değil mi bu kasaya??
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.Artık geç
Aldın mı hocam?Artık geç
Sahibine sor bakalım, dikkat etmiş mi ki acaba hiç
Niye düşük olsun C segmentleri aşağı yukarı hep böyle zaten, kasa ağırlığı 1400kg yoktur bence, yeterli.102 beygir olduğu doğru ise çok düşük değil mi bu kasaya??
Aldı mı kiHayırlı olsun hocam kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Adamın ilk arabası ama
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Aldın mı hocam?
Anlaştık, pazartesi cikacam, o güne kadar satıcı bı yamuk yapmazsa 300 e anlaştık. Arabanın ederini falan geçtim artık,şu arabayı hayırlısıyla bı getireyim, sahibindene tiklarsam eğerSahibine sor bakalım, dikkat etmiş mi ki acaba hiç
Niye düşük olsun C segmentleri aşağı yukarı hep böyle zaten, kasa ağırlığı 1400kg yoktur bence, yeterli.
Aldı mı ki
Hayırlısı olsun inşallah, bekleyelim pazartesiyi bakalım. Araç yazdığı gibiyse fiyat iyiAnlaştık, pazartesi cikacam, o güne kadar satıcı bı yamuk yapmazsa 300 e anlaştık. Arabanın ederini falan geçtim artık,şu arabayı hayırlısıyla bı getireyim, sahibindene tiklarsam eğer
Sahibi 300 dedi ben de tamam dedim, araba göründüğü gibi çıksın da 3unde 5inde değilim. Vazgeçerse de artık cepte 300 var , 100 -150 daha dolandirirsak bir yerleri Mazda 6 bakarızHayırlısı olsun inşallah, bekleyelim pazartesiyi bakalım. Araç yazdığı gibiyse fiyat iyi
Bunu da beğendi Erçay100 -150 daha dolandirirsak bir yerleri Mazda 6 bakarız
Orası da öyle.Sahibine sor bakalım, dikkat etmiş mi ki acaba hiç
Niye düşük olsun C segmentleri aşağı yukarı hep böyle zaten, kasa ağırlığı 1400kg yoktur bence, yeterli.
Aldı mı ki
Araç benim değil abi, bana dediysen benimki zehirsizHayırlısı olsun
Her devirde istediğin hızı değil, araba her devirde canının istediği hızı yapar...10 kişiye sordum, biri ; her devirde istediğin hızı yapar dedi, diğerleri dikkat etmedim dedi, tam umudumu kesmisken biri 110 dedi ,120 çıksa çocuk sevindirecektim, ben yine de sevindireyim 110 105ten iyidir.
Bitanesi sağlam sallamış, keşke dediğin gibi 120 olsa süper olurdu.10 kişiye sordum, biri ; her devirde istediğin hızı yapar dedi, diğerleri dikkat etmedim dedi, tam umudumu kesmisken biri 110 dedi ,120 çıksa çocuk sevindirecektim, ben yine de sevindireyim 110 105ten iyidir.
Mazda 112 imiş, ona çok şaşırdım.Bitanesi sağlam sallamış, keşke dediğin gibi 120 olsa süper olurdu.
Orası da öyle.
Ne bileyim 102 beygir 148 tork görünce ilk aklıma gelen o oldu.
Evet onları tecrübe ettiğim için 102/148'i görünce aklıma geldi ya zaten.Mazda 3 bk ve bl farklı değil ki...