Bu ne yaman çelişkiNoterde para alış verişi nasıl olmalı ,5 senedir araba alıp satmadım
Bu ne yaman çelişkiNoterde para alış verişi nasıl olmalı ,5 senedir araba alıp satmadım
Neresi çelişki.Bu ne yaman çelişki
Para çokomel eğrisi ile yapılıyor hocam...Noterde para alış verişi nasıl olmalı ,5 senedir araba alıp satmadım
Allah aşkına çelişkiyi söylesene sen , ben heyecandan anlayamadımBana fakir dion ya aynı mesajda
Abi baktım şimdi ,EFT limiti 300.000 imişPara çokomel eğrisi ile yapılıyor hocam...
Noterde eft/fast/havale yaparsın şu plakalı şu aracın satış bedeli diye o arada da satış yapılır.
Eft limiti varsa onu yükselt ki noterde müşteri hizmetlerine bağlanmak için eziyet çekme, başıma geldi çünkü.
Adamın limiti bile 3 yüz bin. Herşeyi ayarlamış o rakama.Allah aşkına çelişkiyi söylesene sen , ben heyecandan anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi baktım şimdi ,EFT limiti 300.000 imiş
Hocam baktırcaktımm dayım dedi baya büyük bu parça bulamazsın dedi beni biraz soguttu yok dayı alacam dedim sonra araba gittiSamsunda Maxima vardı bir,bakabildinmi amcan ona?
Dayı; babanın kayınbiraderi olan değil mi?Hocam baktırcaktımm dayım dedi baya büyük bu parça bulamazsın dedi beni biraz soguttu yok dayı alacam dedim sonra araba gitti
Tam dayı lafıbaya büyük bu parça bulamazsın
Ekspere sokmadikNaptın bitti mi ekspertiz işleri @incirinaltı
Yahu bunlardan hadi ilanda bahsetmemiş te telefonda ciddi alıcı olduğunu söyleyip yola çıkacağını bile bile yine de nasıl söylemez. Nasıl bir ticaret anlayışı bu, ayıptır.Ekspere sokmadik
Dönüyoruz gtmuze baka baka
250 ye de almazdım bunu, tavanda çökme macun, sürücü koltuğu berbat,hoparlör ön panjur kırık v.s.
Sıkıntı yok, arabanin bir tek boyası güzeldi, bizi de o kandırdı zaten.Yahu bunlardan hadi ilanda bahsetmemiş te telefonda ciddi alıcı olduğunu söyleyip yola çıkacağını bile bile yine de nasıl söylemez. Nasıl bir ticaret anlayışı bu, ayıptır.
Hayırlısı olmuş hocam, aramaya devam, ama yakın ya da tanıdık olan yerler öncelik olmalı bu tecrübeden sonra.
Erçay'ın nefesi epey kuvvetli valla gözümü korkuttu
Yaw şikoda diyor, malum yere baka baka döneceği belliydi. O yüzden otobüs saatlerine baktın mı kaçta dönersin diye sordum. Allah'tan garip gureba dostu zengin bir arkadaşı buna acımış da ramazandır sevaptır diye gönlü olsun diyerek götürüp getirmiş. İnsanlık ölmemiş dahaErçay'ın nefesi epey kuvvetli valla gözümü korkuttu
Sıkıntı yok, arabanin bir tek boyası güzeldi, bizi de o kandırdı zaten.
Süper teklif300 bin tl eft yap, vekaletname gönder. 1 mayısa uçak bileti al